Şimdi Ara

Lütfen yardım COMMAND AND CONQUER GENERALS oyununu CD siz nasıl oynarım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
25.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Arkadaşlar ben COMMAND AND CONQUER GENERALS oyununu bilgisayarıma yükledim fakat oynamak istediğimde her seferinde CD istiyor.Ben bu oyunu CD siz nasıl oynayabilirim.Bunun için ne yapmam gerekir.Bana açıklamalı bir şekilde yardımcı olusanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

• www.gamecopyworld.com bu siteye gir arama motoruna hangi oyunu oynicaksan yaz.ordan no cd crack ini indir
  • Arkadaşlar ben COMMAND AND CONQUER GENERALS oyununu için istiyorum.Ve bu crackleri nereye koyacağım.
  • yaa ordan indireceksin daga xonra oyunun içine kopyalayacaksın indirdiğin crack i

bilgisayarım/c/program files/ea games/ command and conquer genertals işte buraya yapıştıracaksın indirdiğin carck i sana sorcak,içinde zaten ver bu dosya değiştirlsinmi dicek sen evet diyeceksin.bu kadar
  • Ya arkadaşım kusura bakma ama burada bir surü seçenek var hangisini indireceğim
  • en büyük olan hangisyse onu indir ben öyle yapıyorum.
  • http://www.megagames.com/gcracks.html

bu adrese bak bide ama oyunun versiyonunu tam öğrende ona göre bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar command & conquer generals in cd key ini bilen varsa yollayabilirmi
  • yapmassan son çare nero programında istediği cd nin iso sunu al.

daemonla çalıştır.
  • oyuna girdiğinde solo play=======>skirmish değil de multiplayer======>network======>create game diyosun ve de aynı skirmish gibi oynuyosun.İİ oyunlar
  • ben de generalsların cd keyleri var ama sen hangisini istiyosun??
  • Nero ile image al deamons tool ile isoyu çalıştır 1.si bu
    Olmuyor ise gezginler'den virtual cd-rom'u indir cd kopyala cd siz başla
  • arkadaşlar yanlışsınız ben bu oyunu yükledim ve tıkır tıkır çalışıyo cd ile yükledim ve cd'siz oynuyorum CD li yüklemeyi isteyen aliscan54@windowslive.com adresine e-mail atsın
  • bugün nostalji olsun diye generals yükleyeyim biraz oynayayım dedim

crack istiyo bulamadım da nette

var mı elinde olan?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.