Şimdi Ara

Lütfen yardım, çok kararsızım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buna benzer birçok konu var biliyorum ama benim durumum biraz farklı. Bir ay sonra yeni bir konsol almayı planlıyorum ve PS3 ile Xbox 360 arasında kaldım.Aslında bundan bir hafta önce kesin olarak Xbox 360 almaya karar kılmıştım ama Windows 8 ile Pc'de Xbox 360 oyunlarını oynayabilecez diye söylentiler çıkınca tırstım. Eğer böyle birşey olursa yeni nesil Xbox geliyor demektir (E3 2012'de duyurlur heralde).Bu yüzden PS3 aklımı çeliyor. Sanki Xbox 360'dan 1 sene daha uzun ömürlü olacak gibime geliyor. Birde Sony PS3 çıkınca Microsoft'un yaptığı gibi hemen eski nesilden (PS2) desteğini çekmedi.
    Birde Xbox 360 alırsam orjinal kullanmayı düşünüyorum online'ı için. PS3'ün online'ını beş para etmez buluyorum.Bütçem kısıtlı olmasa PS3'tede orjinal kullanırdım ama bütçem (750 TL) kısıtlı.Kalbim Xbox 360s 4gb + 2. gamepad + 2 orjinal oyun al diyor, aklım PS3 + 2. gamepad al diyor.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• aynı durumdayız dostum...Bende 1 aydır slim e fw çıkmasını bekliyorum yada key...Wlla kafam yavaş yavaş ps3 e kaymıyor değil en fazla 2 hafta daha beklicem olmadı alcam bi ps3 yapcak bişe yok....

not:bütçemiz hemen hemen aynı...
  • Senin durumun gerçekten çok farklıymış hocam.İnsanlar genelde 360 ve Dreamcast arasında kalıyor ama,sen farklı olarak PS3 ve 360 arasında kalmışsın.Forumda bu 2 konsol arasında kalan kimseyi görmediğim için,yardımcı olamayacağım.Büyük ihtimal kimse de yardımcı olamaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Senin durumun gerçekten çok farklıymış hocam.İnsanlar genelde 360 ve Dreamcast arasında kalıyor ama,sen farklı olarak PS3 ve 360 arasında kalmışsın.Forumda bu 2 konsol arasında kalan kimseyi görmediğim için,yardımcı olamayacağım.Büyük ihtimal kimse de yardımcı olamaz zaten

Hocam milletin bu iki konsol arasında kararsız kalma nedeni benimkinden farklı. Ben konsolun ömründen dolayı kararsızım. Başkaları gibi exc. oyunları, kopya oyun çalıştırıp çalıştırmaması, görüntü kalitesi gibi nedenlerden dolayı kararsız kalmadım. Daha önce baktığım konulardada benimki gibi bir durumu olana rastlamadığım için açtım konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nokia e65

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Senin durumun gerçekten çok farklıymış hocam.İnsanlar genelde 360 ve Dreamcast arasında kalıyor ama,sen farklı olarak PS3 ve 360 arasında kalmışsın.Forumda bu 2 konsol arasında kalan kimseyi görmediğim için,yardımcı olamayacağım.Büyük ihtimal kimse de yardımcı olamaz zaten

Hocam milletin bu iki konsol arasında kararsız kalma nedeni benimkinden farklı. Ben konsolun ömründen dolayı kararsızım. Başkaları gibi exc. oyunları, kopya oyun çalıştırıp çalıştırmaması, görüntü kalitesi gibi nedenlerden dolayı kararsız kalmadım. Daha önce baktığım konulardada benimki gibi bir durumu olana rastlamadığım için açtım konuyu.

En kötü ihtimalle,2 yıl ömrü var 360'ın.E3 2012'de duyurulsa bile,çıkması 1 yılı bulacak yine.Sadece bu yüzden arada kaldıysan,360 al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

aynı durumdayız dostum...Bende 1 aydır slim e fw çıkmasını bekliyorum yada key...Wlla kafam yavaş yavaş ps3 e kaymıyor değil en fazla 2 hafta daha beklicem olmadı alcam bi ps3 yapcak bişe yok....

Dostum bence boşuna beklemişsin. Fw attırdıkdan sonra Xbox'ın bir ozelliği kalmıyor Ps3 karşısında. Xbox'ı özel yapan Live'dır (Tabi gamepad ie dashboard da var ama). Bence durduğun hata git ve Ps3 al. İllaki Xbox alıcam ve Fw attırcam diyorsan Elit al(piyasada azda olsa mevcut).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cidelee -- 13 Temmuz 2011; 23:33:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokia e65

quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

aynı durumdayız dostum...Bende 1 aydır slim e fw çıkmasını bekliyorum yada key...Wlla kafam yavaş yavaş ps3 e kaymıyor değil en fazla 2 hafta daha beklicem olmadı alcam bi ps3 yapcak bişe yok....

Dostum bence boşuna beklemişsin. Fw attırdıkdan sonra Xbox'ın bir ozelliği kalmıyor Ps3 karşısında. Xbox'ı özel yapan Live'dır (Tabi gamepad ie dashboard da var ama). Bence durduğun hata git ve Ps3 al. İllaki Xbox alıcam ve Fw attırcam diyorsan Elit al(piyasada azda olsa mevcut).

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı durumdayım. Online olmadan da bir yere kadar idare edebilirsin. Ps3 alıp oyunları single bitirdikten sonra, orjinal versiyonuna çevirip multi takılma fikri var aklımda. Slime de fw çıkacak gibi değil, beklemedeyiz.
  • Her iki konsolun da üst basliklari mevcut.Orada soru cevap seklinde istediginiz bilgilere ulasabilirsiniz (illegal sorular haric).Hangi nedenden basligi acarsaniz acin farketmiyor forumumuzda xbox ile ps3 isminin yan yana gectigi her konu cöpe gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.