Şimdi Ara

lütfen yardım çok acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi sizee sorunu baştan anlatayım.BEN AEGE DE OYUNA GİRMEK İÇİN ŞİFREMİ VE ID Mİ YAZIYORUM.OYUNA GİRDİĞİ ANDA DİSSCONNECT VERİYOR.ANCAK AYNI ŞİFRE VE ID İLE TROY'A GİRİYORUM HİÇBİR SORUN OLMUYOR.BUNU BİRİ BANA İZAH ETSİN LÜTREEEEN

• aynı sorun bendede var oyuna gırer gırmez dc verıyor cılentı de ındırdım ama faydası yok ben bı oyunı kalfırıp tekrar kuracagım bakalım ozaman ne yapacak
      "Mum gibi erimiyorsa insan "Yanıyorum" dememeli;
      Yanmaktan korkuyorsa kişi "Aşk Kapısı" ndan girmemeli...
      Ya "Kor Yürekli" olmalı insan ya da kor barındıracak kadar "Yürekli" ..''

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız !! (İslam Cupi)
  • Var :D

Ben gene burdan söyliyeyim..

Nproject yeni bir sistem yapmış...

Sistemde Herhangi Bir İllegal Program Kullanıyorsanız.. Sizi Otomatik Olarak Oyundan Atıyor...

Ama Bir Sorun Var Sanırımki.. Oyunu Baştan Yükledim İlk Başta Normal Client Sonrada Bi Arkadaşımızın Verdiği Linkteki Orjinal Client İle Çalıştırmayı Denedim..

İkiside Nafile...

Bir İdiotluk Var Bu İşte...

Ellerine Sağlık Adamların Uğraşıyorlar Yapmaya Çalışıyorlar Birşeyler Ama Yaptıkları Yanlışlar Doğrularınıda Götürüyor Oyuncularını Soğutuyorlar..

Şimdi Herkez Bir Heves İle Oynuyor.. Eğer Hatasız Devam Ederlerse Ne Güzel Ama Böyle Devam Ederlerse Bir Kaç Ay Sonra Sorunlar Başlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redall -- 12 Temmuz 2006; 9:32:15 >

Steam: Kurtupa
  • gercekten hıc bır sey kulanmıyorum bot fala ve oyunda uzun sıtesınden ındırılmıs bır stap dosyası yanı hersey onlardan neden gıremıyoruz kı delırıcem ya
    19 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM LÜTFEN.
    6 yıl önce açıldı
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.