Dün Gigabyte ın GA-P35-DS3 anakartını ve işlemci olarakda E8400 aldım. Herşeyi kurdum. Vista install ederken alet kilitlenmeye başladı. Daha sonra araştırmalarım sonucu yeni işlemci için bios u update etmem gerekiyormuş. USB key drive dan F10 versiyonundan F12 ye update ettim. Hatta "update pass" bile yazdı. Daha sonra reset attı ve malesef bilgisayar açılmıyor:( Belli aralıklarla durmadan reset atıyor ve monitörde hiçbirşey gözükmüyor. Clear CMOS u bile denedim. Hatta bios pilini bile çıkarıp taktım nafile. Bu durumda ne yapmam gerekir? Arkadaslar lütfen yardım edin, kendimi çok kötü hissediyorum. Ekran başında olacağım:(
yanlış bios u filan yüklediysen kötü baştan bios yüklemeyi filan dene.bide reset atmayı nası yapıyor yani acılır acılmaz mı atıyor reseti yoksa hiç belli olmuyor mu.olmazsa garantiye gönder bune ya de çalışmıyor bu de
bu anakartta %99.9 yoktur ama yinede şansımızı deneyelim :) bios için jumperını varmı anakartta
Reset i açtıktan 10 sn sonra atıyor. Daha sonra tekrar 10 sn sonra resetliyor. Jumper var anakartta CLR-CMOS jumperını kasdediyorsun değil mi? Bilgisayarı kapatıp 1 dakika kadar jumper ı taktım (short circuit yani). Açtım aynı şey oldu. Hep reset atıyor.