Şimdi Ara

Lütfen yardım Backdoor.Win32.Agent.aae

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dünden beri bilgisayarımı her açtığımda bu uyarıyı alıyorum, sil dememe reğmen tekrar uyarı veriyor, acronis ile image almıştım bu sabah bilgisayarın ilk yüklendiği hale döndüm fakat tekrar böyle yaptı, kaspersky antivirus pro 5 kullanıyorum ve sürekli güncel, yardımlar için şimdiden teşekkürler,

• şimdi güvenli modda çalıştırdım bilgisayarı ve sistem32 nin içinede wvga.dll dosyası yoktu fakat normal modda çalıştırdığımda tekrar vardı, Trojan Remover diye bir program var onu güncelledim ve wvga.dll dosyasını kaspersky uyarı vermeden önce hemen taramak istedim trojan remover açılmaya başladığı gibi kaspersky uyarı verdi ve dosyayı kitledi, acaba gereksiz bir uyarımı anlayamadım bilgisayarıma şimdiye kadar virüs trojan falan girmedi,
  • arkadasım o büyük ihitmalle regedite islemistir ve her slindiginde tekrar yerlesiodur
  • yardımın için teşekkürler, yapabileceğim birşey varmı? özellikle image ımı tekrar yükledikten sonra çıkması beni çok şaşırttı çünkü yapılan işlem format gibi bir şey, acaba d ve e sürücülerinde bir şeyler olabilirmi? böyle bir sorun daha önce yaşamadım ne yapabilirim hiç fikrim yok,

şimdi nod32 yi kurdum güncelledim fakat aynı dosyayı taradığımda temiz olduğunu söylüyor, kaspersky ile taradığımda aynı uyarıyı alıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

arkadasım o büyük ihitmalle regedite islemistir ve her slindiginde tekrar yerlesiodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triquetra -- 29 Mayıs 2006; 17:05:42 >
  • dosyayı birdewww.virustotal.com da tarat.
  • kardeş site için teşekkürler ileride çok işime yarayabilir, sonuç aşağıdaki gibi,

quote:

Orjinalden alıntı: MRhero

dosyayı birdewww.virustotal.com da tarat.
  • SS den anladığım kadarıyla bu Agent virüsünün yeni bir varyantı, çoğu antivirus yakalayamamış, yakalayanların çoğu da heuristic yöntemiyle yakalamış.

Silme konusuna gelince bilgisayarı safe modda açıp, Kaspersky ile full scan yap ve bulduğu virusleri sildir. Emin olmak için birde şu programla yine safe modda tarat :ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/drweb-cureit.exe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorunumu şu andan çözdüm,
    önce MyTheatre programında şüphelendim çünkü bu uyarı programı çalıştırıken çıkıyordu, normalde bir süre sonra kendi kendinede çıkıyor ama çıkmasını beklemeden MyTheatre ı çalıştırdığımda hemen çıkıyordu, image ımı geri yükledikten sonra yaptım tek değişiklik MyTheatre v3.35.3 versiyonuna yükseltmek oluyodu, image ımı şimdi tekrar yükledim sorun yok, kaspersky ı güncelledim ve sistem32 nin içinde wvga dosyası yoktu, tabi şimdi tekrar MyTheatre yükseltmesini yapmayacağım kesin ondan oluyor, fakat sanırım dün geceki kaspersky güncellemesinden sonra wvga.dll dosyasının trojan olduğuna karar verdi çünkü 1 aydır sorunsuz kullanıyordum, neyse farklı bir tecrübe oldu, yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler...
  • kardeş dediğim gibi şu anda sorun yok ama mytheatre ın yeni versiyonunu yüklemeye korkuyom, eminimki tek neden o, yardımların için teşekkürler, verdiğin site ileride çok işime yarayabilir,
    quote:

Orjinalden alıntı: MRhero

SS den anladığım kadarıyla bu Agent virüsünün yeni bir varyantı, çoğu antivirus yakalayamamış, yakalayanların çoğu da heuristic yöntemiyle yakalamış.

Silme konusuna gelince bilgisayarı safe modda açıp, Kaspersky ile full scan yap ve bulduğu virusleri sildir. Emin olmak için birde şu programla yine safe modda tarat :ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/drweb-cureit.exe

• mytheater full mu kullanıyorsun lite mı? Virtual PC ye kurup bakıyım bir.

Birde crack limi kullanıyorsun? Ticari bir programda virus çıkması garip, olsa olsa crack inde virüs vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRhero -- 30 Mayıs 2006; 0:50:44 >
  • slm arkadasım sanırım spay yemıssın ilk olarakwww.pandasoftware.com/activescan den bi tarat virüsleri silecektir ama spayları silmiyecektir sonra ise buradan tarat
    http://security.symantec.com/sscv6/default.asp?langid=ie&venid=sym virüsün ve spayın removw tool barını bul ve sorunun çözülsün ;) spay ı en güzel temızleyen site istiyorsanwww.ewido.com buradan free scan diye bir yer olacak activex denetimini yükle ve taramaya baslattır sanırım sorunun kesın olarak çözülecektir herkese iiyi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.