Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM!Arkham City aldım, kullanılmış mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ''aaa kazıklanmışın o paraya 10 tane alınır'' falan demeyin çok rica ediyorum bulunduğum yerden hiçbir yere gidemem gitsem bile yol parası tutar baya bende yakındaki bi oyun satan yerden 140 liraya Arkham City oyununu aldım. Alırken dedim ''kullanılmış falan olamaz değil mi?'' diye ''yok olur mu hiç'' dedi ben de tamam dedim aldım. Şimdi eve geldim ve açtım ama içinden öyle çok kitapçıklar falan çıkmadı sadece 4-5 sayfalık ufak bi ''health warnings, getting started'' falan yazan kitapçık çıktı birde ''play as catwoman'' çıktı arkasında bir kod vardı. Ama kodun kazı kazan grisi yoktu (anlamışsınızdır siz) ve dikkatli bakınca kazınmış gibi izler var böyle kazı kazan grisinin izi falan gözüküyor. Bende denedim hemen psnden girdim ve indirdim dlcyi bir sorun çıkmadı ama şimdi hem kazınmış gibi hem de az kitapçık var diye kuşkulandım acaba kullanılmış falan mı aldım?

Birde cdnin altına bakınca batmanin kafası gözüküyor o beyaz yerde, bunu da söylemek istedim diğer dvdlerde görmemiştim çünkü. Acil cevap gelirse çok sevinirim gideceğim çünkü geri iyi günler.

• hocam oyun orjinal ps3 jilatini içindeyse için rahat olsun.
  • Hocam sağol jelatinin içindeydi ama orjinal mi değil mi nasıl anlarım bilmiyorum. Bu arada oynadım catwomanlada açtım oyunu bir sorun yok sanırım ama hala içim rahat değil pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Hocam sağol jelatinin içindeydi ama orjinal mi değil mi nasıl anlarım bilmiyorum. Bu arada oynadım catwomanlada açtım oyunu bir sorun yok sanırım ama hala içim rahat değil pek.

hocam orjinal jilatinin üstünde ufak olarak ps3ps3ps3ps3ps3.... şeklinde şerit olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 10 Aralık 2011; 18:12:37 >
  • Kod kullanilamistir indirdigine gore birde jelatin varsa orjinaldir buyuk ihtimalle.
  • Kitapçıklar genelde kısa olur zaten.DLC kodları da öyle açıkta gelir.Üzerinde kazı kazan olmaz.Çok kafa takmayın böyle şeylere.İyi oyunlar dilerim.
  • Normal jelatini sonradan yapabiliyorlar ama Ps3 şeriti varsa kesinlikle açılmamıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun kullanılmamış..Yeni oyunlarda DLC kodları açık olarak geliyor zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Normal jelatini sonradan yapabiliyorlar ama Ps3 şeriti varsa kesinlikle açılmamıştır.

evet ozellikle spotçuların taktiği
  • Emin olmak için çöpten gittim aldım ps3 şeridi yok, şimdilik oynuyorum inşallah bir sorun çıkmaz. Bana ders olsun bu bir daha alırken şeride bakarım
  • quote:

Emin olmak için çöpten gittim aldım ps3 şeridi yok, şimdilik oynuyorum inşallah bir sorun çıkmaz. Bana ders olsun bu bir daha alırken şeride bakarım

DLC kodu kullanılmamış çok soru değil bence 2.el olması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Emin olmak için çöpten gittim aldım ps3 şeridi yok, şimdilik oynuyorum inşallah bir sorun çıkmaz. Bana ders olsun bu bir daha alırken şeride bakarım

Haklısınız ha orjinal almışım ha böyle 1-2 kitapçık yüzünden moralimi mi bozacağım be!

Hepinize çok teşekkürler, iyi oyunlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Haklısınız ha orjinal almışım ha böyle 1-2 kitapçık yüzünden moralimi mi bozacağım be!

Hepinize çok teşekkürler, iyi oyunlar.

Önemli değil,iyi Arkham City'ler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.