Şimdi Ara

lütfen yardım arkadaşlar!! klonlanmış telefon sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 aylık w800i telefonum turkcell tarafından kapatıldı. gerekçe olarak klonlanmış cihaz olduğu öne sürülüyor.genpadan aldım faturası neyi herşeyi mevcut. başına böyle şeyler gelen yada bu durumda ne yapılması gerektiğini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum..
    ilginize şimdiden teşekkürler
    (moderatör arkadaşlar mesajı uygun yere taşırsa sevinirim ben bulamadım nereye yazmam gerektiğini )

• Faturan duruyorsa aldığın yere git! Sonuçta genpa garantisi verilmiş! telefonu geri almalarını iste eğer kabul etmezlerse hukuki yollardan hakkını ara! Bazıları sahte garanti belgesiyle telefon satıyor sanada böyle bir şey denk gelmiş olabilir ve sonuna kadar haklısın! Önce aldığın yere git umarım iyi bir yerden almışsındır faturanın veya garanti belgenin orjinalini sakın oraya bırakma! SAna diyebilirler "SEN BIRAK EVRAKLARI BİZ ARAŞTIRALIM" filan sakın böyle bi şey yapma yanında kopilerinide götür olmazsa onları bırakırsın ama sakın peşini bırakma! Böyle ahlaksızlıkları cezasız bırakmamak lazım..
  • bende öyle yaptım zaten. gittim anlattım durumu bi dilekçe örneği ile turkcell in bi fax numarasını verdiler bilgileri doldurup faxladığımızda hemen olacağını söylediler. bakalım bekliyoruz. teşekkürler serkan arkadaşım...
  • arkadasım faturanla bırlıkte tuketıcı korumaya gıt onlar senın yerıne hallederler ıstersen paranı alırsın ıstersen yenı bı tel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.