Mezun senemde hiç çalışmadım 300k ayt 26k dilden 500k tyt 24k dil yaptım aytye girmedim bile bu sıralama ile okusamda bisey olamıcam bi sene daha mezuna kalayım mı Dilden bölüm yazıp hazırlıkta yks calıssam 82 obp var kırık obp ile yinede 70k yaparım belki? elektrik teknikerliği falan yazıp dgs ile 4 yıllığa mı çevireyim siz olsanız ne yapardınız. Hiç arkadasım yok dershaneyede gitmek istemiyorum sadece denemelerine yazılmak istiyorum yaptıgım tek aktivite spora gitmek ondada yalnızım zaten arkadaslar hep uniye gitti sosyal biri değilim. Ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız ehliyete yazıldım, bir aydır spora başladım zaten aşırı zayıfım bu vücutla üniye gitmek falanda istemiyorum sporuda bırakmam hicbir sekilde baya sevdim arasıra babama yardımada giderim iş olunca falan. Hayatımda ilk defa kilo alırsam zaten bizimkiler mutlu olur bunlar oyalar beni biraz diye düşünüyom. Tek endisem kimse olmadıgı icin bosluga falan duser miyim bosluga düşsem nasıl kurtulcam ne yapmalıyım o konuda falan. Dile gitsem ne halt yiyeceğim daha 18 yaşındayım 14 15 gibi gozukuyom bi sene daha denenir 4 yıl okuyup kasiyer olmak istemiyorum istesem acık ogretim yazar hemen yarın kasiyerliğe başlarım olabileceğim tek meslek ingilizce ogretmenliği onun yerine kargocu ve tenha yerde kasiyer olmak daha rahat geliyor. |