Şimdi Ara

Lütfen yardım 2. mezun hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun senemde hiç çalışmadım 300k ayt 26k dilden 500k tyt 24k dil yaptım aytye girmedim bile bu sıralama ile okusamda bisey olamıcam bi sene daha mezuna kalayım mı

Dilden bölüm yazıp hazırlıkta yks calıssam 82 obp var kırık obp ile yinede 70k yaparım belki?

elektrik teknikerliği falan yazıp dgs ile 4 yıllığa mı çevireyim siz olsanız ne yapardınız.

Hiç arkadasım yok dershaneyede gitmek istemiyorum sadece denemelerine yazılmak istiyorum yaptıgım tek aktivite spora gitmek ondada yalnızım zaten arkadaslar hep uniye gitti sosyal biri değilim.

Ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız ehliyete yazıldım, bir aydır spora başladım zaten aşırı zayıfım bu vücutla üniye gitmek falanda istemiyorum sporuda bırakmam hicbir sekilde baya sevdim arasıra babama yardımada giderim iş olunca falan. Hayatımda ilk defa kilo alırsam zaten bizimkiler mutlu olur bunlar oyalar beni biraz diye düşünüyom. Tek endisem kimse olmadıgı icin bosluga falan duser miyim bosluga düşsem nasıl kurtulcam ne yapmalıyım o konuda falan. Dile gitsem ne halt yiyeceğim daha 18 yaşındayım 14 15 gibi gozukuyom bi sene daha denenir 4 yıl okuyup kasiyer olmak istemiyorum istesem acık ogretim yazar hemen yarın kasiyerliğe başlarım olabileceğim tek meslek ingilizce ogretmenliği onun yerine kargocu ve tenha yerde kasiyer olmak daha rahat geliyor.

• ben iki yıldır yalnızım mezun yıllarında yalnızlık tabii ki iyi gelmeyebiliyor ama aksine tam olması gereken bu bence. hedefe odaklanmak daha kolay oluyor. arada bir kafanı dinlemek için kitap okunur dizi film izlenir yürüyüş eksik edilmemelidir vs bunlar yeterli geliyor zaten vakit kaybetmek istemeyeceksin gerçekten amacına ulaşmak istediğinde. ki bir yıl çok çabuk geçiyor. bu yıl okusan da bir şey olamayacağını kendin ifade etmişsin gerek yok. hazırlıkta çalışmak mümkün olsa da kırk obp ile çok zor. mezuna kalmak, yapacağına inanıyorsan en mantıklısı. yapamazsın diyenler varsa da onları duymazdan gel yks zeka yarışı falan değil sıralama yarışı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • imlosingmysanity kullanıcısına yanıt

yalnızım derken nasıl bir yalnızlıktan bahsediyorsunuz hocam? benim iki tane arkadasım vardı ikisi ilede 3 4 ayda bir konusuyordum yani arkadas sayılmaz. sosyal medya hesabınız falan var mı? yalnız hissettiğinizde birilieri ile konusabileceğiniz bir sosyal mecranız var mı varsa nedir? evet mezuna kalmak en mantıklısı zaten dershanede sosyalleşmeye çalışabilirim o zamana kadar spordada gelişirim özgüvenim artar diye düşünüyorum. siz bu sene gidecek misiniz yoksa okuyor musunuz?

• valla benim uc bes haftada bir dışarı ciktigim arkadaslarim vardi yemek yiyorduk
    bunun harici sosyal medya falan yoktu wpden de butun gruplardan ciktim sadece denemeye gittim
    bazen sıkılıyordum ama atlattim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HenryKissinger

valla benim uc bes haftada bir dışarı ciktigim arkadaslarim vardi yemek yiyorduk
    bunun harici sosyal medya falan yoktu wpden de butun gruplardan ciktim sadece denemeye gittim
    bazen sıkılıyordum ama atlattim

temeliniz var mıydı? benim temelim yok tyt fen hic yok matematikte yetenekliyim soruları cozuyorum ama dedigim gibi hic calısmadıgım icin süreyi yetistiremedim dogal olarak yani matematiğime güveniyorum potansiyelim oldugunu biliyorum onun dısında geometri hic calısmadım ama tüm bunlar calısarak yapılabilecek dersler. Ayt konusunda hicbir bilgim yok lisede sayısalcıydım ama bizim lisede ne ders dinliyorduk ne calısıyorduk 32 kisilik sınıfta 3 kisi dinliyordu sadece. Ayt daha cok bilgi agırlıklı oldugu icin sıkı calısmayla hallederim diye düsünüyorum. Hic calısmadan 300k yapmısım sonucta ilk senemde. Bugün 7 saat calıstım +2.5 saat spora gittim zaman var tek endisem yalnızlık benim.

• madaoalreadybloomed M kullanıcısına yanıt
    konuştuğum arkadaşım yoktu sosyal medya bir buçuk yıldır kullanmıyordum depremi yaşadığımda bile arayanım soranım olmadı. yalnız hissettiğimde günlük yazıyordum sosyal mecra yoktu. bu sene gideceğim. ayrıca bu yalnızlığın bende negatif değil pozitif bir etkisi olduğunu düşünüyorum insanlara kendinden fazla değer verilmemeli zira hiçbiri kara gün dostum değilmiş. spor da iyi olur hakikaten özgüven için

Depremde kimse tarafından aranmadıgınızı duydugum icin üzüldüm. Pm bakabilir misiniz rica etsem? Sizinle gercekten konusmak isterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Pmniz kapalıymış yazamadım o yüzden. Pmden numaranızı yazarsanız whatsapptan sizinle ufak sohbet etmek isterim. Ben size numaramı yazmıştım ama pmniz kapalıymış. Yazdığım mesajda buydu:

Hocam whatsapp numaram xxxxxxxxx eger mesaj atmak isterseniz lütfen atın sizinle az bucuk sohbet etmek istiyorum bu sene ne yaptınız gibi aklımda bazı sorular var rahatsızlık vermeyecegimden emin olabilirsiniz. İyi günler

• madaoalreadybloomed M kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayın benim pm niye böyle bilmiyorum nasıl açılır bir fikriniz var mı

Sağ üstten profilinize tıklayın, profili düzenle, aşağılarda herkes mesaj gönderebiliri etkinleştirin. Siz bana dm atabilirsiniz suan telefon numaranızı yazarsanız wpden konusmak isterim.

• Yahu konuyu okurken tereddüte düştüm bir an ben mi açtım diye.Birebir aynı durumdayım hocam mezun senemde batırdım öylesine dile girmiştim 24k yapmışım.İng öğretmenliği yazıp gitsem mi yoksa 2. mezun mu kalsam kararsızım sen neye karar verdin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.