Şimdi Ara

Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda Yeniyim Ama Yardıma İhtiyacım var..
    Bilgisayarım Video Açtıktan Sonra Donuyor ve kalıyor kendini resetlemiyor servisten yeni döndü pc servise gitmeden önce de aynı problem vardı ve Harddisk'te Badsector oluşumu aşınma vardı Harddisk Problemi Haloldu ama donma olayı devam ediyor bunu nasıl giderebilirim ? Formatla Düzelmiyor?

• sıstemınız nedır ? .. yuksek cozunurluklu vıdeolarda mı yoksa hepsınde mı ? .. ayrıca sadece vıdeolarda mı ? ..mesela sıstem yuk altındayken oyunlarda vs .. de aynı sorun var mı ? .. bıraz ayrıntılı yazarsanız daha net cevaplar alırsınız ...
  • valla ustad ayrıntı yazman gerkeıyor .. o kadar ıhtımal olabılr kı .. yanı ısıdan olur vırusden olur tozdan fanlar ıyı calısmaz olur .. wındows temız degıldır eksık bozuk dosyları vardır ondan olur .. bunlardan hangısı oldugunu deneyerek tespıt etmenız gerekecek ...

...1 ısı degerlerı speed fan yada aıda 64 ısınızı gorur..
    ...2 combofıx + marlwaebytes ıle sıstemı taratabılrsınız ..
    ...3 fanları temızleyebılrsınız tozlu ıse eger
    ...4 advanced sıstem care ıle sıstemı optımıze edebırlsınız
    ...5 codeklerı sılıp guncel bır codek paketı kurabılrsınız
    ...6 tarayıcılarınızı yenıleyebılrsınız .. hangı tarayıcı ıle ızlıyorsanız fakrlı bır tarayıcı deneyebılrsınız .

...ben olabılecek aklıma gelen ıhtımallerı yazdım ... sız pc de kayıtlı olanı bıle dınlerken ızlerken donma yapabılıyor demıssınız ... o zaman oncelıkle sıstem optımıze ve vırus olabılecegı ılk ıhtımaller .. bu arada hdd problemı nasıl halloldu ?? hdd yı degıstırmedılerse bad sectoru duzeltmelerı zor .. sorun hala hdd den kaynaklanabılr ..uda ayrı bır ıhtımal ..

• Servis Bakımında Fan temizlenip termal macun bakımı yapıldı. Tüm Tarayıcılarla denedim aynı sorun devam ediyor. bende eksik sistem dosyasından şüpheleniyorum ama bakalım servisi aradım tekrardan.. bu sorun nasıl ( ne yaparsam ) oraya çıkar ?
    yardım lütfen??
    geçen ay açıldı
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.