Şimdi Ara

lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var benim evde normal tüplü tv var birde elektrikli analog anten var ama görüntü kötü kanal sayısı az bu sorunu yine anolog yayın üzerinden çözmenin bir yolu varmı anolog reciver kutu gibi şeyler piyasada var mı satılıyormu

Orijinalden alıntı: multisongohan

arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var benim evde normal tüplü tv var birde elektrikli analog anten var ama görüntü kötü kanal sayısı az bu sorunu yine anolog yayın üzerinden çözmenin bir yolu varmı anolog reciver kutu gibi şeyler piyasada var mı satılıyormu

ek olarak dvb-t reciver yada dvb-t anten alsam yayın alabilirmiyim birşey değişirmi

Analog kutu derken kastettiğiniz analog uydu cihazı ise, analog uydu cihazı bende var. İsterseniz size hediye gönderebilirim. Evde depoya inip, araştırırım. En fazla bir günümü alır. Birazda üzerim kirlenir o olur. Ama uyduda analog yayın kalmadı ki !? Yani analog receiver'lerin alabileceği yayın kalmadı. Yayınların hepsi dijital oldu. Kısaca analog uydu cihazları çöp durumuna geldi.

Analog yayın izlemeye devam edecekseniz, balkona yada çatıya aliminyum tel anten kurup, yayınları biraz daha net almanın yolunu aramalısınız.

DVB-T yayınlar 2014 yılında başlayacak. Şimdi işinize yaramaz.

En kısa yoldan yapacağınız iş, 25 - 30 TL'lik bir uydu cihazı ve 70 - 80 cm çapında bir çanak kurdurup, izlemektir. İkisinin toplamı 80 - 100 TL verdiğinizde kurulum dahil tv izleme sorununu çözmüş olursunuz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 20 Ocak 2012; 1:23:13 >

• ilginiz için çok teşekkür ederim
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.