Şimdi Ara

Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Spotlight Ta İzledim Katarina COk Vuruyordu Aldım Bugün Ama Az Vuruor Öldüremiorsun Kimseyi Ne Yapabilirim Çok Vurması İçin Build Soylermisiniz

• Spotlight'ını izlememiştim ama katarina gerçekten çok vurur nasıl az vuruyorsun anlamadım ayrıca oyunun hangi kısmında az vuruyorsun (baş-orta-son) ? Build olarak karşıda çok stun varsa ap, yoksa ad kasıyorum. Favorim ad ama ap build'in verdiği bonuslar da yararlı tabii.

AP Build

Eğer ortadaysan:
    Bot (seviye 1)
    Rylai Scepter
    >>Botu seviye 2 yap (m.pen ya da cc reduction'lı olan)

Yan lane isen:
    Bot
    Mejai's soulstealer
    >>Bot2
    Rylai Scepter

Neden?
    Çünkü yan lane'de isen direk 3k'lık bir item çıkmak uzun sürer ve çıkana kadar pek birşey yapamazsın.
    Çünkü ortadaki champ diğerlerinden güçlü olduğu için onun mejai çıkması mantıklı gözükse de eğer karşındaki adam pot depolayıp/regen kasıp oyun sonuna kadar ortada push yapan biri çıkabilir ve sen de bu durumda ne onu kesebilirsin ne de yan lane'lere gank yapabilirsin. Ayrıca yan lane'de kesmek için 1 yerine 2 kişi var ve gank çıkmak istersen lane arkadaşın kuleyi sen yokken de koruyabilir.

Sonrası hepsi için aynı:
    Zhonya's ring
    Abyssal scepter
    Void staff

AD Build:
    Bot
    AD veren snowball itemi adını hatırlayamadım şimdi
    >>Bot2
    Phage
    Boş kalan yerleri bf sword'la doldur (3tane yani)
    İlk bf'yi infinity edge yap
    Diğer ikisini bloodthirster
    Yeterince snowball yapamadıysan (yeterince = 20 ) onu satıp bir bloodthirster daha al
    Oyun hala bitmediyse phage'yi frozen mallet yap, ama ondan sonra da uzayacağını düşünüyorsan onun yerine bekleyip trinity force da yapabilirsin.

Bu build benim bütün champ'lar ve build'ler arasında en sevdiğim build, kendinden düşük seviyedeki herkesi (oyunculuk bakımından) dümdüz edersin ama düzgün oyunculara karşı pek işe yaramaz. Gerçi katarina genel olarak bu şekilde.

Son olarak Katarina'yla iyi para kasarsın o yüzden elixir'lere ve pot'lara verdiğin paraya acıma (zaten kim acır ki var mı elixir gibisi )

• Keşke kendi açtığın konudan devam etseydin.

Az vuruyorsan mastery ve runelerini aşağıdaki buildlere göre kontrol et. Bu arada runelerini ve summoner levelini paylaşırsan daha sağlıklı cevaplar alabilirsin.

Bu AP Katarina.. Başına gelmeyen bilemez hesabı dün ilk 30 dakika resmen bizi ezdi. Quadra kill bile aldı. Düşünün durumumuzu. Tabi bizim takımda late game şampiyonlar çok olunca ve takım arkadaşları onun kadar aktif olamayınca 30. dakikadan sonra biz ezdik. Oyunu aldık filan...
    http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/katarina-shunpo-that-705

Bu da AD Katarina...
    http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/katarina-attack-damage-style-1188

Hangisi daha etkilidir bilemiyorum ama dediğim gibi AP Katarina insanın belini ilk 30 dakika rahat büküyor o kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: y0ndaime

Arkadaşlar Spotlight Ta İzledim Katarina COk Vuruyordu Aldım Bugün Ama Az Vuruor Öldüremiorsun Kimseyi Ne Yapabilirim Çok Vurması İçin Build Soylermisiniz

Rylai's Scepter
    zonya's ring
    mejai's soulstealer
    void staff
    nashors Tooth

mejai 20 lersen total de %40 cd düsücek

oyun bası bot + 2 pot sonra mejai>rylai>zonya>void>nashors

talent de def 20 offensive 10 yada def 21 of 9 ignite açmazsın kısaca böyle katarina ben ap kasarm katarinaya runelerden dolayı

Orijinalden alıntı: Aware3

cdr katarina ? ok kib bb. nashor bide aodşsfksdf .

bisi bilmez sonra konusur bu mesajımı iyi okuda ibret al bisiler ögren

%40 cd demek ultiyle double kill aldıgında ultinin 3 sn sonra tekrar acılması demektir buda şu işe yarar ulti atarsn double yada doubleden yüksek alırsn zonya basarsın zonyanın aktifini biliyosan tabi ondada süpheliym sonra tekrar ulti atarsn kendi kendinizi rezil etmeyi ne cok seviyonuz ögrencen ama zamanla

• CD tabii ki katarina icin iyidir ki hele birde AP kasiyorsaniz cunku sadece skiller damage yapar ben olsam deathfire kasardim (cd icin) passivide cok iyi, mana buff'da her zaman alinabilinecek birsey.

Dorans ring
    Sorcerer's Shoes
    mejai's (ilk oyunlarinda bunu alma istersen, tam ögrendikten sonra.)
    Rylai Scepter
    zhonya's ring
    Abyssal Scepter

temkinli gideyim dersen AP vuran coksa zhonya's ring ile Abyssal Scepter siralamasini degistirebilirsin, yada magic resis kasan varsa void staff iyi gider.
    Ulty ile HP'si dusuk (genel olarak dusuk ashe, teemo, tw vs.) championlarin arasinda ulty atip onlari kesmek senin görevin ayrica kacani en iyi sen kovalarsin. Stun, taunt, hoplatan ve ziplatan seyler ultyni bozar o yuzden bekle teamfightta onlar kullanildiktan sonra ortaya atla ulty bas sonra ölmedilerse cani azalanlarin uzerine atla.
  • Saüol tryn ss aldım 20 kill 3 asist 1 kere ölme ile oyunu bitirdim çok sağol sağlam bir şey ap kastım ama full 500 e yakın vuruor xD e r ise 200 200 vuruor 3 kişinin arasına dalıp 1 ini alabiliorm :)
  • tebrikler :) bu arada yazmayi unuttum ortadan gitmeye özen göster yapabilirsen, spell olarakta exahust ve ghost iyidir. mastery'den exahust'a vermeyi unutma, böylece daha cok ulty alaninin icinde kalir exahust attigin kisi.
  • su yukarda ki buildi bir gözden gecirsem iyi olacak sanirim son gelen patch'den sonra :)

Orijinalden alıntı: Tryndamere
    su yukarda ki buildi bir gözden gecirsem iyi olacak sanirim son gelen patch'den sonra :)

Son gelen patchdeki degisikler neler ? Kisaca anlatabilrmisin onemli olanlarini
  • Son patchden sonraki build:

Sorcerer's boots
    Zhonya's ring
    Rylai's scepter
    Void staff
    Hextech gunblade x2

benim sıralamam genelde amplifying tome+hp pot>blasting wand + bot > sorcerer's boots + giants belt > Rylai>zhonya>void staff>hextech gunblade x2

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Orijinalden alıntı: Tryndamere
    su yukarda ki buildi bir gözden gecirsem iyi olacak sanirim son gelen patch'den sonra :)

Son gelen patchdeki degisikler neler ? Kisaca anlatabilrmisin onemli olanlarini

Q skilli artik ap ilede artiyor ve ultisi ap ve ad den en cok damage vereni secmek yerine ikisindende damage aliyor yani ad ap karisik kasilabilir.Cok iyi oldu bence apde void rylai alinip sonra ad kasilabilir.Hem auto attacklerde kotu olmamis olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.