Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
10
Favori
107.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1904 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başınız sağolsun umarım suçluları bulursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • moordillo kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan sen bir şeyler yaşamamışsın da böyle rahat konuşabiliyorsun. Adam burada, mağduriyetinden yakınmaktan çok insanlardan destek bekliyor. Gelmişsin resmen adama hakaretler yağdırıyorsun. Sen ne kadar karakter yoksunu bir adamsın ya ?

Orijinalden alıntı: moordillo

Yavsaklara boyle konusulur.anladigin dilden.sende bilmeden tanimadan serefsizce konusmayacaksin.gerci senin kulaklarin asinmistir bir sey hissetmediginden belli..
    Hayır anlamadığım konu neden üstüne aliniyorsun , yaran var demek ki ülke senin gibi karakter yoksunları yüzünden bu halde senin gibiler bu ülkeden temizlenince rahat nefes alacağız
  • Kardeşim allah rahmet eylesin çok sıkıntılı bir süreç sakinliğinizi koruyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin inşallah bulursun cezasınıda çeker
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Kaçanın her zaman için haksız olduğunu düşünüyorum. ALLAH haklarından gelsin. Hakimin en büyük şahit olduğu mahkemeden nasıl kurtulacaklar ?
  • Umarım bu konu çözüme ulaşır

Başta arkadaşa baş sağlığı diliyorum.Çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Çok doğru diyosun hocam.Benim saçma sapan bi hakaret davası 5 yıl sürdü

AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.