Şimdi Ara

Lütfen okuyup geçmeyin kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ofisde kullanılmak üzere aşağıdaki 2 üründen hangisini tavsiye edersiniz? Lütfen yardımcı olun sizin tavsiyenize göre ürünü alacağım. Eger ayni fiyat aralığında baska bir tavsiyeniz olursa onada bakarim . Lutfen okuyup geçmeyin bu konuda pek bilgim yok.Teşekkürler.

PLUS TEKNOLOJİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• HP iade kullanacaksın galiba ikiside HP olduğuna göre.
    akakce.com
    HP 15-DB0060NT 6SQ23EA Ryzen 3 2200U 8 GB 256 GB SSD Vega 3 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-hp-15-db0060nt-6sq23ea-ryzen-3-2200u-8-gb-256-gb-ssd-vega-3-15-6-full-hd-fiyati,461784488.html

Daha uygun fiyatlı laptoplarda iş görür ofis için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Kasım 2019; 1:32:28 >

• Hocam hp olması şart değil. 3000 liraya kadar daha iyi özelliklere sahip başka marka da tavsiye edebilirsiniz. Almiskende biraz ıyi olsun diyorum.

• Ofis için ilk attığınız fazlası ile yeterli, depolama ve ram olarak daha zengin tek eksisi işlemci tarafında biraz daha zayıf ama ofis kullanımı için bir sorun oluşturmaz.
  • 128gb yeter umarim dosya boyutlarini düşünerek tercih etmelisin..ofis için ideal tercih biraz daha iyi olsun diyosan ram 8 ssd 256 gb yapabilirsen daha iyi ama fiyat biraz yükselicektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler yorumlariniz için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler

• 8gb Ram tavsiye
    urun.n11.com
    Apacer 8 Gb Ddr4 2666mhz Sodımm Notebook Ram Es.08g2v.gnh - n11.com
    https://urun.n11.com/bellek-ram/apacer-8-gb-ddr4-2666mhz-sodimm-notebook-ram-es08g2vgnh-P380975930

4gb ram tavsiye
    urun.n11.com
    Kıngston 4gb 2666mhz Ddr4 Cl19 Ram Kvr26s19s6/4 Notebook Ram - n11.com
    https://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-4gb-2666mhz-ddr4-cl19-ram-kvr26s19s64-notebook-ram-P369071045

her ikisinide çeşitli laptoplarda kullandım. sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Kasım 2019; 12:15:13 >

• İlginize çok teşekkür ederim

• Ne demek. Tavsiye ettiğim ram geldi. Lütfen okuyup geçmeyin kararsız kaldım

• Bu işte bayağı iyisiniz işiniz bu mu ?

• Evet doğrudur. Sistem topluyorum. Laptop siparişlerini değerlendiriyorum. Son zamanlarda hep ram almak daha mantıklı oluyor. 8gb bellekli laptop bir üst sınıf olup fiyat farkı çok artabiliyor.

• 4GB ram ile kullanacağınız laptop veya masaüstü farketmez win10 var ise yanınızda bir silah bulundurun. Ekrana sıkmak isteyebilirsiniz. 8GB'da eh işte. Bu arada 120 lik SSD kesinlikle yetmez.

İş yerinden verilen i5 4590T işlemci (U değil), 4GB ram 500GB mekanik diskli bilgisayara;
    250GB SSD (işletim sistemini kurdum) ve 8 GB daha ram takviyesi yaparak (toplam 12GB oldu) ancak "çekilebilir" hale getirebildim. (Bütün gereksiz servisler kapalı bilgisayarda sadece Office ve birkaç program kurulu)

En son hanımın 4GB ram li 8. nesil i5u işlemcili laptopuna serviste 8GB ram için 500TL vermek zorunda kaldık. Öğrendik ki anakartta sadece tek ram slotu varmış mevcut 4GB ram onboardmış. 4GB RAM li laptop alıyorsanız bu ram'in onboard olmadığından emin olun. n11'de 250TL ye 8GB ram bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 14 Kasım 2019; 15:4:12 >
  • Antor kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. 8gb tamlı olan 1. Linkde verdiğimi alacağım heralde. Ama onboard mı falan ona bakmadım doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Anladım hocam teşekkürler. 8gb tamlı olan 1. Linkde verdiğimi alacağım heralde. Ama onboard mı falan ona bakmadım doğrusu
    8GB ram acaba 4+4 mü yoksa onboard 8GB mi bunlar ilerde önemli oluyor bunlarada bakmanı tavsiye ederim.
  • Antor kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğim 1. Linke tıklarsanız orada tüm özellikleri yazıyor ben anlayamadım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Hocam verdiğim 1. Linke tıklarsanız orada tüm özellikleri yazıyor ben anlayamadım :))
    Yetkili servisini arayıp sorana kadar hiçbiri anlaşılmıyor =(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.