Şimdi Ara

'Lütfen Lens Kapağı Açınız'(kamera) Lütfen bakın.......

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bataryanın üstüne 2 tane sim card koyuyorum hep ama dün arasına sıkıştı sim kart kamera kapağının altına çıkaramadım da .
    Bende tornavidayla açtım arka kapağı
    Kamera lens tuşunun altında küçük bir plastik kopmuş....

eeeeee...Ben kamerayı kullanamıyorum.Çünkü otomatik açıldığı için.Kamera lensi açık olduğu halde "Lütfen Lens Kapağı Açınız" diyor....

uffffffff...

Telin daha 16 ay garantisi var.Garanti geçer mi ama sadece arka kapağı açtım o vidalarda normal vida yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 13 Mart 2008; 17:12:23 >

• Tahminimce garanti iptal olmuştur vidalar açıldığı için.
  • garanti iptal olmamıştır. kapak açılması garantiyi bozmaz. göndermeni tavsiye ederim
  • Adamlar o lastik nasıl koptu demeyecekmi?
    Eğer insaflı günlerine denk gelirsen değiştirirler ama eğer tam tersi olursa cihazın garantisi de gitti demektir.
    Çünkü herhangi bir vidasıyla parçasıyla oynamak garanti dışı bırakmaktadır ciahazı
  • bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Adamlar o lastik nasıl koptu demeyecekmi?
    Eğer insaflı günlerine denk gelirsen değiştirirler ama eğer tam tersi olursa cihazın garantisi de gitti demektir.
    Çünkü herhangi bir vidasıyla parçasıyla oynamak garanti dışı bırakmaktadır ciahazı

katılıyorum
  • Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.RESİMDEKİ TELEFON BENİM.

O ZAMAN PARAYLA YAPTIRAYIM AMA NE KADAR YAPAR SERVİS?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 15 Mart 2008; 9:51:17 >
  • Öncelikle tekrar tekrar teşekkürler.....Yazımı genede okuduğunuz için......

Arkadaşlar sonunda kamerayı ne yapıp ne edip açtım...Tabii o kamera otomatik olarak açılmıyor yani o gösterdiğim kısım koptuğu için.

Baktım ben w700 patchlarına ve 2 tane patch bulup uyguladım.Artık kamera "Lütfen Lens Kapağı Açınız"demiyor...

ignore_closed_latch_w700_r1ca021.vkp
    camera_at_opening_is_not_w700_r1ca021.vkp

ohhh.Garantiyi boşver şimdi en az 20-30 ytl alırlardı....
  • Kullanım hatasından dolayı tamir ücret bakımı parası kişi tarafından ödenir...
    Tüm elektronik eşyalarda böledir aklında olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.