merhabalar..hastaneye 5 adet pc alacagiz.. bu sistemler icin amd 64 bit sistem mi?(EXPER LEADER 250-512, AMD Athlon? 64 İşlemci 3000+, NVIDIA nForce3 Chipset, 256 MB DUAL DDR400, 80 GB HDD / 7200 RPM, 52X32X52 CDRW, 128 MB ATI RADEON 9200 TV-OUT, 17" FLAT BG MONİTÖR, OB SES, STEREO HOPARLÖR, 10/100 ETHERNET, 3.5" 1.44 MB. FLOPPY, MIDI TOWER BS KASA 300W, BASIC KLAVYE, OPTİK WHEEL MOUSE, WINDOWS® XP HOME EDITION ) yoksa normal 32 bitlik intel sistem mi? yoksa 64 bitlik yeni inteller mi?bu yeni 64 bitlik intel islemcilerin adı tam olarak nasil? tesekkurler......
bu tip bir yere alacağınız pc lerde sanırım dikkat etmeniz gereken ilk şey pc ile ne yapacağınız yani amacınızdır...
oyun , grafik çalışmalar , video vs. işleri sanırım olmayacağı için sistemi çok uçup abartmaya gerek yok...
eğer yapılacak işlemler , internet , çeşitli yazı ve hesap işleri , ve bir terminal server a bağlanarak çalıştırılacak paket programlar ise sistem daha az masrafa mal olur derim...
64 bit alsaniz da su an onu calistiracak bir 64 isletim sistemi yok. ucuz olani almak en mantiklisi
Hastanede, hasta bilgileri ve randevu takipleri gibi şeyler için pc'ye ihtyaç duyuyorsanız basit ve pahalı olmayan bi sistem yeterli bence. Ancak radyoloji görüntüleri takip için ise grafik işlemcinin iyi olması gerekli.. Yani öncelikle ne için kullanacağın önemli...
quote:
Orjinalden alıntı: mustklc
64 bit alsaniz da su an onu calistiracak bir 64 isletim sistemi yok. ucuz olani almak en mantiklisi
hehe dostum bence çok yanlış.windows vista yavaş yavaş yaygınlaşıyor ve önümüzdeki dönemlere bilgisayar piyasasının akıl almaz hızını da katarsak çok kısa bir zamanda bir çok platform 64 bit olacaktır..
bu saatten sonra 32 bit bir işlemciye para verilmez..
61 dolara 64 bit sempron satılırken gidip te 32 bit bir işlemci hiç akıl karı olmaz.
bence hastanenize dediğim işlemci fazlasıyla yeterli
saygılar
yaw hastaneler ihale ile almıyorlar mı bu pc leri?? daha ucuza geliyor çünkü :)
bu arad bugünden itibaren yeni bir pc alacaksanız kullanım amacınız ne olursa olsun bence 64 bit tercih edilmeli...
yorumlariniz icin tesekkurler.. hallettim. 64 bitlik sistem en mantiklisi olarak geldi..yazilim firmasi da bu sekilde gorus belirtti...
RAMLERİ YÜKSELTİN! 512'den aşağı ram almayın, hastanede işlemleri yaparken önemli olan işlemci gücü değil sanal bellek gücü olucaktır.
amd 64 bitlik sistemler geldi. exper den. bu kadar kaliteli parca koyacaklarini sanmiyordum. asus a8n 5 mobo ve asus pci ekran karti koymuslar.. 6 bitlik sistem alan remi daire var mi bilmiyorum.bizim kucuuck ilcede biz basladik kullanmaya..
e hayırlısı olsun bakalım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme