Şimdi Ara

lütfen dual view çift monitör yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

amd x2 3800 ve 6600 gt tdh ext ekran kartım var 17 inc monitor kullanıyorum.
    eski bir tane 14 inc apple monitörüm vardı
    şimdi macintosh monitörlerini pcye bağlayabilmek için gereken çeviriciyi buldum ve (DVI çıkısına) ekran kartına bunuda bağladım.

aygıt yöneticisinde ve ekran kartımın özelliklerinde bağladığım mac monitörümüde gördüm fakat bir türlü görüntü aktaramadım otomatik tanımasına rağmen

trouble shooter da işe yaramadı herşey düzgün gözüktü..

properties/settings kısmında iki monitörde devrede gözüküyor yeni taktığım monitörde Extend my windows desktop modu işaretli

properties/settings/advanced kısmında nview display settings de DUAL VİEW modunda iki monitör gözüküyor tamam fakat DETECT DİSPLAYS dediğim zaman asıl monitörüm olan kare etrafı yeşil oluyor

şu anda ikinci ekranım hala simsiyah sanki fişe takılı o kadar

sizce sorunum nedir yaw çareyi yazmakta buldum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 17 Şubat 2006 1:01:54 >

• 2. monitör resmini seçip resimdeki kare olan yere tik koy bende böyle kullanıyorum 2 ayrı masaüstü oluyor

Laf yapacağına İş yap
    05425530946
  • arkadaşım o dediğin zaten işaretli dediğim gibi ayarlar tam o yüzden sorun iyicene garipleşti anladınız mı :)

yani hala görüntü alamıyorum :)
    Redline...the line between life and death
  • fakat onuda denedim ikisininde aynı yaptım çözünürlüğü 14 ınce göre yaptım sonuç aynı restart atsamda aynı

ayrıca bilir kişi ikincil monitörün çözünürlüğüyle asıl monitörün çözünürlüğünün aynı olmasına gerek yok dedi cp ve şimdiki ekran kartlarında ama

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.