Şimdi Ara

Lütfen biri program yazabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan gittiğim spor salonunda 1 tane uzman var 2 tane de 19 ile 20 yaslarında cocuklar var. onlarda 5-6 senedir yapıyorlar spor. Ama biri farklı gösteriyo öteki farklı gösteriyo. Bende spora aksamları gitmedigim icin uzman olan adamdan yardım alamıyorum. Lütfen biri bana program yazabilir mi?

Yas:18
    Boy: 178
    Kilo: 73 ( hedefim 65 )
    önceden 95 kiloydum kilo verdim göbekte pek sarkma olmadı ama kollarımda baya var.

Lütfen biri program yazabilir mi?

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • kardeş hiç çalışmışlığın yoksa,adam gibi, her kas grubunu 3x10 setler halinde çalıştır.bir ay 2 ay neyse vücut çalışmaya alışınca bölgesele geçersin.şöyle mselea

3x10 bench press
    3x10 shoulder press
    3x10 dambıl row
    3x10 barbel curl
    3x10 squad
    3x10 mekik
    3x10 deadlift

isimelr karışık ancak şu siteye bakaiblirsin http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ daha sonra bu bana zz geliyor dediğin zaman

göğüs+sırt
    kollar
    trapez ve omuz
    bacak

olarak böleiblirsin.bu bneim programım.meela göğüs ile arka kolu bir çalışırlar ama bende hal kalmadığından ayrı çalışıyorum.daha etkili oluyor benim için.yağ yakmak için koşu,squad ve deadlifti önerirm.aşırı güç harcarlar.beslenmende düzene girmeli.kilo vermek için harcadığın enerjiden azını almalısın.yani akşamları tıka basa yememelisin.hemen toz şurup cart curt diye bişeyler içmeye kalkma.onun yerine yeşil çay iç bu dönemde.yağ yakımına yardımcıdır.göğüs ve sırt çalışmak üst vücudu tammen,kollar omuzlar felan, çalıştırır buda aklında bulunsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.