Bildirim
Lütfen biri bana remote desktop için port açmayı öğretsin?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
remote desktop sadece o bilgisayarda müdahele edebilirsin dosya transferi yapamazsın ancak remote administrator kurarsan o zaman dosya transferi ve uzaktan yönetim yapabilirsin
sadece xp'nin firewall ayarlarında default 4899.portu açman yeterlidir
adsl modemin usb ise direk girebilirsin ancak eth ise o zaman modemde 4899.portu mesela 10.0.0.5'e (kendi ipc'ne) yönlendirmen gerekir
başka bir çözüm ise ftp server kurmaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoykcomputer -- 16 Eylül 2005, 15:24:36 > -
remote administrator nasıl kurucaz? -
eğer pc'yi uzaktan kontrol etmek istiyorsan remote admin'i her iki pc'ye kurman lazım sonra bi şifre belirleyip o şifre ile kendi pc'ne girebileceksin
ftp server daha uygun olur dışardan kendi pc'ne giriş için ftp programına gerek kalmazftp://x.x.x.x demen yeterli -
remote desktop ta özellikler kısmında "yerel kaynaklar" kısmında disk i seçersek dosya alıp verebiliriz
kendi makinama trojan atıpta yapabilirim ama bu seferde scan edildiğimde yakalanırım
ben herhangi bir pc den remote dekstop kulanicam bir makinadan diil
o yüzden bağlanacağım pc ye program kurmicam zaten kuramam:) -
ulan derste o kadar yaptık hala anlamadın mı
bi ara unutturma öğreteyim -
-
Kardes senin aradigin en guzel program "Remotely Anywhere" tarat google da indirip baglanacagin makinaya kur.Ayarlarini yaptiktan sonra mis gibi istedigin yerden sadece internet explorer vasitasi ile remote desktop yap dosya al ver, ftp kur kullanici tanimla, hersey sana kalmis....
Iyi gunler dileklerimle... -
inceledim bu iyimiş. webden kontrol hep aradığım bir özellikti -
cell nerelerdesin kardeş:) -
ftp kur eğer dosya transferi istiyorsan -
Ramroat sana mesaj atamadim soruna karsilik alanin doluymus.Sen baglanti detaylarini yazarsan ben sana daha detayli yardimci olurum...(Modem cinsin USB veya RJ45 baglanti turun, aldigin ip gercekmi degilmi v.b. gibi, cunku eger gercek ip alamiyorsan yani ADSL modemin RJ45 li ise UPNP uzerinden port tanimlaman gerekecek...) -
selam vimpir..
modemimin markası airties 210 wireless...sanırım modemde port açtım çünkü aynen 4988 numaralı porta da emule portlarına yaptığımı yaptım. ama bağlanmak için diğer bilgisayarın ip sini girdiğimde bağlanamıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X