Şimdi Ara

lütfen bi yardım edin(ciddi ilişki)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar direk konuya gireceğim ve lütfen seviyeli yorumlar rica ediyorum
    2 yıldır mutlu bir birlikteliğimiz olan bir kız arkadasım var 6 aydır farklı sehirlerdeyiz fakat 2 haftaya bir yanına giderim görüşürüz hayatı tamamen paylaşıyoruz beni çok seviyor bundan eminim bende çok seviyorum fakat sorun 7-8 ay önce facebook arama geçmişinde düzenli olarak eski sevgilisini görmemle başladı beynimden vurulmuşa döndüm ayrılmak istedim bunun için dahi kalktım 4 saat yolu teptim yüzüne söyledim neyse hersey unutuldu tatlıya bağlandı sadece merak ettiğini hiçbirsey hissetmediğini söyledi falan arayı geçiyorum olanları tahmin edebilirsiniz fakat dün aylar sonra tekrar aradığını gördüm aynı kişiyi birsey demedim ve bugünde aradığını gördüm ne yapmalıyım bilmiyorum gercekten sadece merak mı anılar mı özlem mi neden yada bunu haketcek ne yaptım yoksa bir saplantı mı sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim tamam geçmişine karısmıyorum o onun haytıydı fakat bugün birlikteyiz ve o ise geçmişi mi taşıyor?önerilerinizi bekliyorum

• Evet.
  • teşekkürler zaman ayırdığın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikonick

teşekkürler zaman ayırdığın için

Affetmişsin artık geçti. Düşünüp üzülmenin anlamı yok. Tekrarlanmazsa iyidir. Ayrıca onu düşünse bile sana onu düşünüyorum ben diyecek hali yok asla bilemezsin bunu. Şu an eski sevgilisinin sevgilisi var mı?
  • dostum aaffetmiştim aylar önce fakat şuan tekrar oluyor 2 gündür ve bukez ne yapacağım görmezden mi geleceğim bilmiyorum sorun bu

eski sevgilisine gelince çocugu tanımıyorum sadece adını biliyorum
  • Kız ona gidecek sen ortada kalacaksın. Olacak olan bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın davranışlarından anlarsın bunu eski sevgilisini araması birsey ifade etmez önceden birseyler yaşadığı bir insanı insan merak edebilir napıyo acaba diyerek gerçekten mutluysanız birsey yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski sevgilisine düzenli olarakta bakmak ne oluyor ya onu seviyor yada değer veriyor ki hala bakıyor ben olsam çoktan ayrılmıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sakin ol. Madem bu kadar uzun süredir birliktesiniz, aranıza gereksiz insanların girmeyeceği bir diyaloğunuz da olmalı. Oturup konus bence. Sakin bi sekilde. Eger ona veya bir başkasına gitmeye niyetin varsa seni zorlayamam ama seni seviyorum de yani. Kavgalik bir mesele degil bu. Sizin gibi hayatı paylaşan ciftler icin ufak pürüzler sadece ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 kez bakıp merak derse anlarımda sürekli tekrarlıyorsa özlemiş veya saplantı haline gelmiş olabilir. Canını da fazla sıkmak istemiyorum oturup bi konuşun sakin sakin hallolur umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.