Şimdi Ara

Lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben microsoft security essentials kullanıyodum artık içim ferah olmuyor o yüzden kaldırdım

Yeni antivirüs programlarına baktım ve aralarından seçtim eledim

Ve o seçtiklerim ise: Avira Free Antivirüs 2012 Diğeri İse Avast 7 Free antivirüs

Hangisini tavsiye edersiniz ikisinden biri

Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G
  • imzama bak anlarsın :)

Orijinalden alıntı: énergy

imzama bak anlarsın :)

Peki kardeşim Sende hiç virüs Buldumu ?
    Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G
  • UP UP UP başka tavsiyesi olan yokmu ?
  • norton 360
  • Ben de avast kullanıyorum uzun yıllardır. Bilhassa kaynakları fazla kullanmamasıyla beni cezbetmiştir her zaman.
    Virüs yakalama durumu ise kullanıcıya göre değişir. Yaptığına ettiğine dikkat eden özenli bir kullanıcı virüslerle pek karşılaşmaz. Fakat aynı antivirüs programını kullanan başka bir kullanıcı eğer yeterince dikkatli değilse antivirüs programına rağmen sistemine virüs bulaştırabilir. Eğer internet bankacılığı vs. gibi yüksek güvenlik gerektiren işlemler yapmıyorsanız hangi antivirüs programını kullandığınızın çok fazla önemi yok bence. Ne de olsa el elden üstün, birinin yakaladığını diğer antivirüs programı yakalayamıyor.
    Lütfen şu ilana bir bakın
    13 yıl önce açıldı
    LÜTFEN BUYURUN.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.