Şimdi Ara

Lütfen aracınıza numara bırakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yolda park halinde camı açık, dörtlüleri açık kalmış, kapısı tam kapanmamış, sunroofu açık vs durumda araçlar görüyorum. Ortalık çalıntı nbt ekranlarla bilmemnelerle dolu ki araç hırsızlığına kadar gidebilir. Böyle durumlarda 10 araçtan sadece 1inde numara bulabiliyorum genelde. Bence zorunlu olmalı ön camda bir numara. Araç alırsam mutlaka koyacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okey

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
  • Kesinlikle hocam az önce evimizin hemen önünde parkta duran bir araca kızın birisi geldi çarptı. Sevgilisi geldi “yaaaa aşkım valla frenler tutmadı” dedi. Çarptığı araca baktım ne numara var ne bir şey. Adamlar plakaları söküp kaçtı hemen.

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Kamu spotu

Lütfen aracınıza numara bırakın

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.