Şimdi Ara

Mafya size bulaştığı zaman geri vites yapmayın. Geri vites yapsanız da kurtaramazsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mafya size bulaştığı zaman geri vites yapmayın. Geri vites yapsanız da kurtaramazsınız

1.Hayatta kesinlikle tanımadıgınız birine para vermeyin.

2. Mafya size bulastı diyelim sakın mallarınızı vermeyin. Eğer verirseniniz her şeyinizi alırlar ve yine sikayetci olmak zorunda kalırsınız ve paranz varsa da ölümden de korkmayın. Allahın verdiği kader e inanın. Yazılmışsa alnınıza ölürsünüz yazılmamısa ölmezsiniz

3. Sürekli bilgisayarınızda benim gibi uyap ve e imza yüklü olsun en ufak olayda savcılık a dilekçe yazınız.

https://www.youtube.com/watch?v=VVce1dZjbrk

• Allah sizofreninde hayırlısını versin.Mafyanında hayırlısını versin.Valla işimiz cok zor.

• lithran kullanıcısına yanıt

• 1- param yok ki baskasina vereyim
    2- benim gibi garibana mafya ne diye bulassin hadi bulasti diyelim hangi mallari verecem neyim var ki her seyimi alsinlar oldurecek olsalar zaten boyle yasamaktansa oleyim daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyaz Toros zamanlarında daha önce hiç görmediğimiz babamın amca çocuğu ve ailesi alt kattaki dairemizde kalmaya başladı.

Adamın son model limuzin misali Mercedes’ i vardı. Karısı da piyasaya yeni çıkan farları kapanabilen Mazda kullanırdı.
    Adam Zaman zaman bahçemizde 3-4 koç kestirir tüm mahalleye dağıtırdı.
    Mercedes’ ini mahalleden pek çıkarmaz birşey lazım olduğunda karısı getirirdi.
    Boğulurcasına öskürdüğü halde Marlbroları kartonlarla getirirdi.

Böylesine varlık içindeki birinin varoş bir evde neden aylarca misafir olduğunu daha sonra anlamıştım:
    Bir işdamını öldüren tetikçiydi ve polisten saklanabilmek için varoşta kalıyordu.

Kısa bir süre sonra varoşu da terk edip Almanya’ ya kaçtığını öğrendim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kahve'de laz bir abi vardı içeriden yeni çıkmıştı.. Eskiden iş insanıymış.. Haraç istemişler sonra kimin istediğini buldum sonra öldürdüm dedi.. Bunları öldürmeseydim ailem tehlikede olucaktı.. Alnım ak dedi gram vicdan azabım yok dedi.. Şuan gelse başkası aynı şekilde dedi yine aynısını yaparım dedi bunlardan başka türlü kurtuluş yok dedi.. Ama hapishanede gördüm ki hak yiyen kim varsa ya kanser oldu yada acıdan kıvranıyor dedi bende buna allahın adaleti diyorum dedi.. Konuşması filan çok etkilemişti bizi bazı şeyler anlattı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.