Şimdi Ara

lütfen açın ve derdime çare olun:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu yanlıs yere mi açtım bılmıyorum ama lutfen sıkıntılı bı durumum var ve bu konu hakkında bi bilgim de yok pek..
    samsung jet s8000 aldım ve 1 gün sora telefon dondu ve kapandı şu uyarıyı verdi: "Z3X TEAM"...telefonu hat ıcındeyken tekrar acıyorum bu uyarıyı verıyo donuyor.hatsızda ise ekran acılıyor orada duruyor.
    Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme yapıcaktım. biliyorsunuz ki bunun ıcınde samsung pc studio ile bağlanmak gerekıyor. yukledım programı ama bu seferde o program "qualcomm cdma technologies msm " hata verdi yukle diyor yukleyemıyorum o uyarısı her neyse artık..
    güncellemeye kadar her seyı yaptım boot file falan oprdakı her seyı yaptım bağlantıyı gormedıgı için download olmuyor.
    LÜTFEN YARDIM
    TEŞEKKÜRLER

• GÜNCELLEME YAPTIM ÇUNKU ÇARESİ HEP BU DİYORLAR.GÜNCELLEMEK GEREKLIYMIŞ.EĞER SIKINTISI BAŞKAYDA LUTFEN YAZIN HANI YAPTIGIM TELEFONUMUN ACILMASI ICIN DOĞRU BİŞEY Mİ?
    TŞK..
  • Umarım bu telefonu gittigidiyor dan almak gibi bir hata yapmamışsındır...
  • oradan almadım ama garantilide diil hani..
  • Bu telefonun çok kaçak ve sahtesi var o yüzden söyledim.
  • gfb.samed güncelleme telefonda pek bi işe yaramaz buna benzer bi sorunla karşılaşmıştım 1 kaç gün o sorundan dolayı telefondan sogur hale gelmiştim taki güzel bi firmware bulup yükleyene kadar senden istedigim güzel bi firmware bul kim nederse desin ben s800MCEjj3 ü indirdim easy java var youtubeye falanda girebiliyo navigasyon falanda sorunsuz tükce karakter destegide var 7 aydan beri bu sürümü kullanıyorum ve hiç bi sorun yok.. yani formatla derim bunun için adım adım forumda yüklemeyi yapan arkadaşın anlattıklarını uygula eger ben yapamam diyosan fazla kurcalama bi servise götür derim çünkü teli formatlarken şarjın dolu elektiriktende emin olman lazım yarıda kalırsa çok fena olur.. tabi bu gözünü korkutmasın yükleme işlemi başladıgında şarj sorunu yoksa ve elektriginde gazabına ugramaz isen 3 dkdan az sürüyo işlemi teline yüklemek için kolay gelsin... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveleon -- 18 Ekim 2011; 17:16:11 >

• tskler braveleon...o sorunu dedıgın gıbı servıse verıp hallettım ama telefonu kendı pcme baglayamadım ya:( hıc gormuo qualcomm cdma technologies msm uyarısı verıyor..neden acaba bu uyarıyı verıyor kı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gfb.samed

cihaz qualcom modda kalmış olabilir USB yi çıkar kardeşim alttaki bu kodu gir USB yi tak tamamdır ;)

*#726872#
  • kardeşim girdim numaralar cıktı ekranda usb acm-ap configured yazıyor..farklı numaralara basıncada press back or # key tmcommand cıkıyor ve farklı numaralara bastıkca tmcommand numarları değişiyor..off yardım et noluır yaa
  • Arkadaşlar Lütfen Yarcımcı Olun bana ...
    Telefonumda hoparlör bozuk olmamasına rağmen video ve müzk dinleyemiyorum ancak kulaklıkla dinlyebiliyorum arandığımda telfonda müzk çalıyor
    telefonumu kapatıp açtığımda 2 seçenek çıkıyor TV Çıkışı ve Kulaklık Ben Kulaklığı Seçersem ses dışarı gitmiyor sadece kulaklıktan dinlenebiliyor galeri vve müzik çaalr video oyatıcıdakiler(Gelen Arama Sesi Telefondan Hoplarle çaliyor onda sıkıntı yok)rehber sorunsuz arayanların isimlerini görebiliyorum
    ama TV çıkışı dersem bu defa ses kulaklığa hiç gitmiyor ve rehber olmasına rağmen gelen her aramaya bilinmeyen diyor isim ve numara yok arayan kişilerin .

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar .
    İçinden çıkamadım bu durumun .
  • kardeşim tuş paneli çıkması deil verdigim kodu gir usbyi bilgisayara tak kendi odaklar zaten ;) dene olmazsa deişik bi yönerge yaparız çünkü ben hala o telefonun qualcom modda kalmış olabilecegini tahmin ediyorum ;) sen dene olmazsa ölüm ayarı veririz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapuzi

Arkadaşlar Lütfen Yarcımcı Olun bana ...
    Telefonumda hoparlör bozuk olmamasına rağmen video ve müzk dinleyemiyorum ancak kulaklıkla dinlyebiliyorum arandığımda telfonda müzk çalıyor
    telefonumu kapatıp açtığımda 2 seçenek çıkıyor TV Çıkışı ve Kulaklık Ben Kulaklığı Seçersem ses dışarı gitmiyor sadece kulaklıktan dinlenebiliyor galeri vve müzik çaalr video oyatıcıdakiler(Gelen Arama Sesi Telefondan Hoplarle çaliyor onda sıkıntı yok)rehber sorunsuz arayanların isimlerini görebiliyorum
    ama TV çıkışı dersem bu defa ses kulaklığa hiç gitmiyor ve rehber olmasına rağmen gelen her aramaya bilinmeyen diyor isim ve numara yok arayan kişilerin .

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar .
    İçinden çıkamadım bu durumun .

kardeşim o telefon kitleniyo o zaman yeni firmware atmanı tavsiye ederim en kestirme yoldur çünkü o gibi sorunları tele bakıp kurcalamadan nerde hata verdigini görmeden sölemek mantıklı olmaz firmwaresini güncelle sorun halla devam ediyosa en yakın servise götür çünkü o fonksiyonlar kurcalamayla daha büyük sorun haline geliyo Bana illada biraz ayarlıcam dersen ses ayarlarını vercem ama bi faydası olmaz bence çünkü öyle bi durumda sistem hatasından kaynaklanıyo son kez şunu dene yinede ayarlardan fabrika ayarlarına dön hepsini sıfırla eger sorun devam ediyosa başka çare yok format!!! :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.