Bildirim
Lütfen Acil Yardım Ram takamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilen yok mu 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
anakart modeli ne
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aman he benim gibi yakma rami, uzunluklara dikkat et içeri doğru kıvrılan yere kadar olan kısma dikkat et sorun çıkmayacaktır.
Hocam takarken sıkıntı yok da görüntü gelmiyo
Anakartın MHZ değerleri ile Ram MHZ değerleri birbiri ile uyuşmuyor olabilir. Anakartın marka modeli ve aynı şekilde Ram marka modeli yazabilir misin? _____________________________ There is no spoon!
Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)
BSA Türkiye - Korsanla mücadeleye devam...! -
Kingston 1333mhz'di bugün değiştirdim başka bir markayla sorun çözüldü. İlginç
_____________________________ -
1600 Mhz olsada anakar 1333 destekledıgı için 1600 ü 1333 te kullanması gerekmezmi acaba ?
Dostum cümlen çok düşük olmuş.
Misal veriyorum;
1866 MHZ Ram'i 1333 Anakart'ta kullanırken muhtemel sorunlar yaşayabilirsin. Bazen de bazı Ram'lar bazı anakartlarda çalışmayabiliyor.
Saygılarımla._____________________________ There is no spoon!
Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)
BSA Türkiye - Korsanla mücadeleye devam...! -
anakartın destekli ram modellerine baktın mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MSİ G45 ANAKART MSİ GTX770 EKRANKARTI RİPJAWSX 8GB RAM İNTEL 4670K İŞLEMCİ COOLERMASTER RC-K350 KASA KİNGSTON 128 GB SSD -
quote:
Orijinalden alıntı: DR.DONATELLO
anakartın destekli ram modellerine baktın mı
+1_____________________________ -
Çogunlukla sorun çıkmıyor ama dedıklerı gıbı bazen bazı anakartlar bazı mhzden sonrası veya uyusmazlıkta problem yasatabılıyor. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
1333mhz değeri bile aynı, kingston markasına kadar aynı ama olmadı. Markayı değiştirdim sorun halloldu _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt