Şimdi Ara

LÜTFEN ACİL YARDIM KOTA HESAPLAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bişey sorucaktım.. ödev araştırması yapmak , düzenli facebook 'a girmek , çok nadir video izlemek ve günde 10ar dk dan olmak kaydı ile skypetan konusmak için kotalı internet yetermi yoksa limitsiz mi almalıyım? kotalı yeterse kota 6gb mı olmalı 12 gb ?
    şimdiden teşekkürler..

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Arkadaşlar ben bişey sorucaktım.. ödev araştırması yapmak , düzenli facebook 'a girmek , çok nadir video izlemek ve günde 10ar dk dan olmak kaydı ile skypetan konusmak için kotalı internet yetermi yoksa limitsiz mi almalıyım? kotalı yeterse kota 6gb mı olmalı 12 gb ?
    şimdiden teşekkürler..

Fazla abartmazsanız yeter gibi geliyor bana.Kotalı kullandığım dönemde Eydsl adlı bir programla kotamın durumuna bakıyordum,sizinde işinize yarayabilir.
    ALIŞ VERİŞ VE BİLGİ İÇİN İRTİBAT: PM MESAJ ATINIZ.
  • Kotalıyım. Geçen ay tak etti artık, belli bir aşımdan sonra ücret değişmiyor. Ben de sınırları zorladım, 5 günde 63 gb aptım 4 GB'lık kotayı.
    Tavsie etmem. Video izleemezsin, fotoğraf açarken 3 kere düşünürsün. Yüksek çözünürlükse açmaya korkarsın. Al sınırsızı, bekkeyfine. Geçi onun da adil kullanım kotası var ama sonuçta sınırsız

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • Günümüz sitelerinde 4 GB zor. Eskiden internet yavaştı, görsellik arka planda kaldığı için daha rahat surf imkanı için görsellikten feragat ediyorlardı ama şimdi bir siteye girdiğinde ana sayfada bile 8-10 MB kota gidebiliyor. Flash içerikler, reklamlar derken kota yüzünden internetten soğursun.

Orijinalden alıntı: Stainless..

Kotalıyım. Geçen ay tak etti artık, belli bir aşımdan sonra ücret değişmiyor. Ben de sınırları zorladım, 5 günde 63 gb aptım 4 GB'lık kotayı.
    Tavsie etmem. Video izleemezsin, fotoğraf açarken 3 kere düşünürsün. Yüksek çözünürlükse açmaya korkarsın. Al sınırsızı, bekkeyfine. Geçi onun da adil kullanım kotası var ama sonuçta sınırsız
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 30 Nisan 2013; 13:01:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.