Şimdi Ara

Lütfen Acil Yardım (AMD Driver)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün geceye Kadar Steam Üzerinden CS:GO , Payday2 Gibi Oyunları Oynuyordum Sıkıntı Yoktu
    Hatta Battlefield 3 (Origin'den Orjinal ) De Oynuyordum Ekran KArtımı Yaklaşık 6 Aydır Güncellemediğimi Fark Ettim . AMD 'nin Kendi Sitesinden
    Auto Driver Denen Zımbırtıyı Yükledim Auto Olarak Sistem Bilgilerime Göre Güncelledi Ve Kurdu Yeniden Başlattım Pcyi Oyunlarda Fotoğrafta Gördüğünüz Gibi
    Bir Hata Aldım Çoğu Oyunda Graphics Hatası Alıyorum Yani Tüm Oyunlarda . Ardın Manuel Olarak Secip Beta Olan Driver'ı Yükledim Ve İş İyicene İçinden Cıkılamaz Bi Hal Aldı
    Sağ Tık AMD Cataly Center ' a Tıklıyorum Ekran KArtını Yüklemediniz Bulunamadı FAlan Dİyor Lütfen Çözüm Format Atma İstemiyorum Lütfen

PC ÖZELLİKLERİ : AMD Radeon HD 7600M Series , İntel i5 core , 2.6 Ghz , 4 Gb Ram , 300 Hdd.

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...
     Lütfen Acil Yardım (AMD Driver)

• linkten 1571 surumunu indir once surucuyu program ekle kaldirdan kaldir sonra bu programi kullanarak temizlik yap baska surucu kur.program calistirinca guvenli kipe alayim mi diyecek alsin orada program gelince amd secip highly recommended yazan tusa bas silsin surucu ile ilgili ne var ne yoksa sonra reset atip normal windowsa geliyor kurabilirsin surucuyu.

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

bu surucuyu deneyebilirsin.

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-15-7-1-driver-download.html

• Quadropedia Q kullanıcısına yanıt
    Laptop kullaniyorsunuz sanirsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide Şöyle Bir Sorun DAha Var :) Aygıt Yöneticisinden Amd Olan EKran KArtı Kaldırdım :) Nr Yapmalıyım
  • Evet Laptop Kullanıyorum . Dediğim Gibi Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcısı > Amd Radeon Hd 7600m Kaldır dedim :(
  • Konu İle İlgili Olarak Daha Hızlı Ve Detaylı Olarak Anlatabilecek KArdeşlerim Abilerim SKype : polestarz Eklesin Konusalım Kafayı Yıyıcem Yoksa .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.