|
lustral kullananlar bakabilir mi? (2. sayfa)

-
-
3 ay lustral 50 mg kullandım. ilk hafta yarım sonra tam hap şeklinde aldım ben de. 3 ayın sonunda erkeksi bir şekilde tak diye bıraktım. bıraktığımdan beri aradan 1 yıl geçti. tahlillerimi yazmak isterim. ilaç beyni uyuşturuyor ve bitkiye çeviriyor. dehşet verici bir duruma düşürüyor. ilacı kullandığım dönemde hiçbir şey fark etmedim çünkü bitkisel yaşıyordum. bu ilacın etkisi düşük dozdur. bahsettiğim gibi deliye çevirmedi ama beynime en ufak bir zarar benim için büyük felaketler oluşturur.
psikolojik durumlara müdahale eden, ruhsal duruma müdahale eden tüm ilaçlar zehirdir, lanettir. tamamı para tuzağıdır. insan beynini uyuşturarak kişiye rahatladığını düşündürür. tabi rahatlarsın bitkiye döndün. hiçbir şey düşünemediğin için mal oldun çok afedersin. kendinizi kandırmayın ve ruhsal ilaçları kullanmayın.
ruhsal ilaçlar ne zaman türedi? 500 yıl önce yoktu 5.000 yıl öncede. ama 500 yıl ve 5.000 yıl önceki insanlar daha sağlıklı ve berrak bir zihne sahipti. ahir zaman o kadar dehşet verici bir hâl aldı ki insanlar kendilerini uyuşturmak için ilaçlar icad etmeye başladılar. bu dehşet verici durumdan korunmak için. ilaç falan kullanmayın akışına bırakın. ilaç kullanmaya başlayan insanların bu duruma düşmelerine sebep yakınlarıdır. bu insanların yakınları büyük akıl hastalarıdır.
sorun sende değil. aksi olmak olması gereken bir şeydir. uyumsuz olmak olması gereken bir şeydir. insanların sizden olmanızı istediği kişiler olmayın. hepsine parmak arası yapın. sağlıklı bir zihne, berrak bir zihne olmanın yolu basit ama başarmak çok zor o yüzden söylemeyeceğim.
yeryüzünden elektrik kaldırılsa ne kadar rahatlardık değil mi? telefonun şarjı bitecek priz yokki şarja takasın. tv yok internet yok. lambalar yok. kalorifer yok. geceleri ateş yakılmak zorunda kalınır. ne kadar berrak bir zihne sahip olurduk. bunun gerçekleşmesi gerekiyor.
internet insan fıtratına aykırı bir durumdur. internet 10 yıldır var ve 20 yıl daha olursa insanlık yok olacak (manevi anlamda).
neyse ilaç milaç kullanmayın. kolay gelsin. aldığın ilaçları da içme. tak diye bırak bir şey olmaz. insan beyni öyle dandik şeylerden çok etkilenmez. 1-2 hafta da eski haline dönersin. vücut toparlar. hadi kolay gelsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BayRealist
3 ay lustral 50 mg kullandım. ilk hafta yarım sonra tam hap şeklinde aldım ben de. 3 ayın sonunda erkeksi bir şekilde tak diye bıraktım. bıraktığımdan beri aradan 1 yıl geçti. tahlillerimi yazmak isterim. ilaç beyni uyuşturuyor ve bitkiye çeviriyor. dehşet verici bir duruma düşürüyor. ilacı kullandığım dönemde hiçbir şey fark etmedim çünkü bitkisel yaşıyordum. bu ilacın etkisi düşük dozdur. bahsettiğim gibi deliye çevirmedi ama beynime en ufak bir zarar benim için büyük felaketler oluşturur.
psikolojik durumlara müdahale eden, ruhsal duruma müdahale eden tüm ilaçlar zehirdir, lanettir. tamamı para tuzağıdır. insan beynini uyuşturarak kişiye rahatladığını düşündürür. tabi rahatlarsın bitkiye döndün. hiçbir şey düşünemediğin için mal oldun çok afedersin. kendinizi kandırmayın ve ruhsal ilaçları kullanmayın.
ruhsal ilaçlar ne zaman türedi? 500 yıl önce yoktu 5.000 yıl öncede. ama 500 yıl ve 5.000 yıl önceki insanlar daha sağlıklı ve berrak bir zihne sahipti. ahir zaman o kadar dehşet verici bir hâl aldı ki insanlar kendilerini uyuşturmak için ilaçlar icad etmeye başladılar. bu dehşet verici durumdan korunmak için. ilaç falan kullanmayın akışına bırakın. ilaç kullanmaya başlayan insanların bu duruma düşmelerine sebep yakınlarıdır. bu insanların yakınları büyük akıl hastalarıdır.
sorun sende değil. aksi olmak olması gereken bir şeydir. uyumsuz olmak olması gereken bir şeydir. insanların sizden olmanızı istediği kişiler olmayın. hepsine parmak arası yapın. sağlıklı bir zihne, berrak bir zihne olmanın yolu basit ama başarmak çok zor o yüzden söylemeyeceğim.
yeryüzünden elektrik kaldırılsa ne kadar rahatlardık değil mi? telefonun şarjı bitecek priz yokki şarja takasın. tv yok internet yok. lambalar yok. kalorifer yok. geceleri ateş yakılmak zorunda kalınır. ne kadar berrak bir zihne sahip olurduk. bunun gerçekleşmesi gerekiyor.
internet insan fıtratına aykırı bir durumdur. internet 10 yıldır var ve 20 yıl daha olursa insanlık yok olacak (manevi anlamda).
neyse ilaç milaç kullanmayın. kolay gelsin. aldığın ilaçları da içme. tak diye bırak bir şey olmaz. insan beyni öyle dandik şeylerden çok etkilenmez. 1-2 hafta da eski haline dönersin. vücut toparlar. hadi kolay gelsin.
hocam ben de sizin gibi düşünüyorum bu konularda. psikolojik olarak çok kötü hissetmediğim için ilacı kullanmayı düşünmüyorum, dursun bir köşede. bu sene zihnim açık olmalı, 2. senem üniversite sınavına hazırlanıyorum zaten.
teşekkür ederim cevaplar için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ilaca ihtiyacı olan insanlar var dünyada intiharın en sık sebebi tedavi edilmeyen depresyondur. İnsanların ne hissettiğini bilmeden saçma sapan yorumlar yazmayın o zamanki insanlar daha zekiymiş, nerden çıkarıyorsunuz bunları o zamanlar da depresyon vardı hastalıklar vardı. Hastalananı cadı diye yakıyorlardı. Bu ilaçlar ellerinde olan en iyileri, bu ilaçların maksadı insanı nötr hale getirip hayatın iyi olabileceğini göstermek. Kimse kimseye zorla kullandırtmıyor, durumunuz ciddi değilse zaten kullanmayın. Sıkıntısı olmayan bir insana ilaç pek yazılmaz zaten, yazanlar kötü psikiyatristlerdir.
Ayrıca emin olun bu ilaçlar ucuz. Firmalar gerçek karı diyabet kalp tansiyon ilaçlarından yapıyor. Çünkü onları çok fazla insan kullanmak zorunda ve de ölene dek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mannis
quote:
Orijinalden alıntı: Ohol Oula
Yaklaşık 3 ay kullandım. Bildiğin sebzeye çevirdi beni. İlk başlarda aşırı uyku yapardı, sonra kilo yaptı. Bir de geç boşalmama neden oluyordu. 21 yaşımda kullandım.
bırakırken bi sıkıntı yaşadın mı peki?
Doktor, Paxil yazmıştı. 5 ay da onu kullandım ama bırakırken hiç sorun olmadı.
Asıl ağır ilaçlarım Abilify ve Invega'ydı..
Kullandım, yan etkileri dışında beni etkilemedi.En rahatsız olduğum yan etkisi dişlerin titremesiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: Inferno10
Bu ilaca ihtiyacı olan insanlar var dünyada intiharın en sık sebebi tedavi edilmeyen depresyondur. İnsanların ne hissettiğini bilmeden saçma sapan yorumlar yazmayın o zamanki insanlar daha zekiymiş, nerden çıkarıyorsunuz bunları o zamanlar da depresyon vardı hastalıklar vardı. Hastalananı cadı diye yakıyorlardı. Bu ilaçlar ellerinde olan en iyileri, bu ilaçların maksadı insanı nötr hale getirip hayatın iyi olabileceğini göstermek. Kimse kimseye zorla kullandırtmıyor, durumunuz ciddi değilse zaten kullanmayın. Sıkıntısı olmayan bir insana ilaç pek yazılmaz zaten, yazanlar kötü psikiyatristlerdir.
Ayrıca emin olun bu ilaçlar ucuz. Firmalar gerçek karı diyabet kalp tansiyon ilaçlarından yapıyor. Çünkü onları çok fazla insan kullanmak zorunda ve de ölene dek.
eski insanlar zekidir diye bir tabirim yok. eski insanlar daha sağlıklı daha berrak bir zihne sahiptir dedim. ve doğru dedim kimsenin tasdiki lazım değildir. uydurma belgeler üzerinden fikir savunamazsın bu bir. ikincisi, hastalananı cadı diye yakmak gavur işidir. sen niye merkeze batıyı alıyorsun ki? gavurun hali zaten perişan o tedavi edilemez. psikolojik hastalık demek ruhsal hastalık demektir. tıbbın ruhu islam dinidir. Müslüman olmayan insan her türlü depresyona meyillidir. intihar oranlarının en yüksek olduğu şehirler avrupada yani gavurlar intihar ediyor. eeee gavur tabi ahiret inancı olmadığı için intihar ediyor hayatının amacını bulamadığı için. insan fıtrat üzre bir amaç için yaşar bu amacı islam dini verir. ve evet kurtuluş yine islam. ahiret inancı olmadığı için sevdiği insanların ölmesi o gavuru kahreder çünkü fıtrat üzeredir. islam gönlün her daim huzurlu olmasını sağlar. bu yüzden ki huzur kelimesi manevi anlamlıdır. maddi ilaçlarla manevi sorunlar çözülmez. mutluluk dopamin vs. hormonlarla ilgilidir ancak huzur ruhsal bir duygudur. o yüzden huzurlu olmak için islam şarttır. evet ucuz olabilir. ucuz çünkü herkes kullansın ve akıl zarar görsün, idrak zorlaşsın. en nihayetinde islamdan uzaklaştırıp dünya imtihanını kaybettirmek arzusudur. ucuz etin yahnisi yavan olur. hadi koçum ikile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayRealist -- 30 Kasım 2017; 0:34:25 >
-
Psikiyatrik hastalıkların din ile hiçbir ilgisi yoktur. Belki insanın içini doldurduğu için hayatla ilgili sorgulamaların cevabını verir. Mantığın epey saçma herkes kullansın diye neden ucuz olsun, maliyeti ucuz ve devletler baskı yapıyor. İlaçların faydaları var psikiyatrik hastalıklarım tedavisi için, üstte yazan okb'li arkadaşı da oku, dinine bağlı biri olsa da bu bir hastalık din ile ilgisi yok bunun sende olması için.
Ayrıca beynindeki her olay kimyasaldır. Yani senin dinden edindiğin huzur da salınan kimyasallae sonucu oluyor. Bir de antidepresan ilaçlar dopamini etkilemez, lustral bir ssri sadece serotonini arttırır,antidepresanlar etkilerini serotonin, noradrenalin, asetikolin üzerinden yaparlar. Dopamini etkileyenler psikotikler vs. daha ağır hastalıklar için.
Bilmediğin konularda insanları yanlış yönlendirme
Edit: bir de gavurun ahiret inancı yok demişsin, farmakolojiden sonra biraz da hristiyanlığı araştırısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferno10 -- 30 Kasım 2017; 1:2:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lustral baslamasi ve birakmasi kolay bir ilac hafif doz sayilir etkisi 1 ay sonra gorulur kilo yapmaz
5 ay kullanıp bırakmıştım, ben hala bitkiyim. uyku düzenim şu anda bozuk ve düzgün düşünemiyorum. bırakalı da 4 5 ay olmuştur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Inferno10
Psikiyatrik hastalıkların din ile hiçbir ilgisi yoktur. Belki insanın içini doldurduğu için hayatla ilgili sorgulamaların cevabını verir. Mantığın epey saçma herkes kullansın diye neden ucuz olsun, maliyeti ucuz ve devletler baskı yapıyor. İlaçların faydaları var psikiyatrik hastalıklarım tedavisi için, üstte yazan okb'li arkadaşı da oku, dinine bağlı biri olsa da bu bir hastalık din ile ilgisi yok bunun sende olması için.
Ayrıca beynindeki her olay kimyasaldır. Yani senin dinden edindiğin huzur da salınan kimyasallae sonucu oluyor. Bir de antidepresan ilaçlar dopamini etkilemez, lustral bir ssri sadece serotonini arttırır,antidepresanlar etkilerini serotonin, noradrenalin, asetikolin üzerinden yaparlar. Dopamini etkileyenler psikotikler vs. daha ağır hastalıklar için.
Bilmediğin konularda insanları yanlış yönlendirme
Edit: bir de gavurun ahiret inancı yok demişsin, farmakolojiden sonra biraz da hristiyanlığı araştırısın
biz buna inanç diyoruz. herkes inanırsa zevki kalmaz.
-
50 mg paxil çok hafif bir ilaç. Etkisini göstermesi 1 ayı bulabilir. Yan etkiler 10 günde geçer
15 gün kullandım bıraktım. 18 yaşında antidepresan bağımlısı olamam. Herkese de aynı ilaçları yazıyorlar zaten sersemletiyor sadece
6 ay kullandım hiç bir etkisi olmadı
-
İlacı 2018'in eylül ayından ekim ayına kadar, 1 ay süre ile kullandım, bana kafayı yedirecekti nerdeyse zira;
-Sabaha kadar uyuyamıyordum, (üstelik her gece)
-Kafamda düşünceler taksi gibi dolaşıyordu,
-evde yüksek sesle kendi kendime konuşuyordum (üstelik insanlar varken
)
Doktorun söylediği gibi al, ek olarak kognitif bilişsel terapi yapacak herhangi bir psikoloğa git devlet/belediye psikologları da yeterli ve ücretsiz -
Önerilen doz olan 50 mg anksiyete dahil hepsine iyi geliyor değil mi?
Bugün yarım doz attım anksiyete anlamında rahatlama oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 27 Temmuz 2021; 19:54:37 >
Anksiyete ataklarım olduğu zaman doktoruma gitmiştim. 50 MG reçete etti. Kullanmaya başladım ancak dayanılmayacak derecede baş dönmesi ve mide bulantısı yaptı, sanki yer ayağımın altından kayıyor gibiydi. Bu durumu yaşayan var mı? kullanmaya devam etmeli miyim?
-
Lustrale yeni başlayacak olanlara tavsiyem ilk 15 gün kullandıktan sonra bence hemen karar vermeyin. Etkisini bazı insanlar üzerinde daha kısa bazıları üzernde daha uzun etki gösterebiliyor. Doktor kontrolü olmadan ilaca başlamak da ilacı bırakmak da tehlikelidir. Ben kendim ilk başlayanlardandım ama şuan 20 yıldır kullanıyorum hem zedprex hemde lustral.
Yazımı buradan okuyabilirsiniz.
e-nabiz - en güvenilir kişisel sağlık e-nabiz sistemi hakkında herşey
Lustral Yeni Başlayanlar - Lustral 50 mghttps://www.enabizsistemi.com/lustral-yeni-baslayanlar/https://www.enabizsistemi.com/10-yildir-antidepresan-kullaniyorum/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X