Şimdi Ara

Lustral 50 mg Kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lustral 50 mg verdi bugün pskiyatri doktoru nasıldır nekadar sürede etkisini gösterir kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi ?

• nikinle uyum göstermişsin sayın hocam.. antidepresanlar hep cool gözükmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

nikinle uyum göstermişsin sayın hocam.. antidepresanlar hep cool gözükmüştür

:)))) Teşekkür ederim Hocam.İyi günler
  • doktora niye sormuyosun güzel kardeşim madem vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

nikinle uyum göstermişsin sayın hocam.. antidepresanlar hep cool gözükmüştür

:)))) Teşekkür ederim Hocam.İyi günler

sorunlarınız neler :))
  • Ben 100mg kullanıyorum 1 aya etkisini gösterir. Meresa ce redeprada kullanıyorum. pantpas ve famodin ise mide için arada midem çok çoşarsada tranko buskas çok ekşirsede talcin veya gaviscon kısaca korkmadan kullan bir şey olmaz doktor dedi ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta içinde etkisini gösterir.minimum 1 sene kullanman gerek başladınmı.dokdorunda söylemiş olması lazım.kalp çarpıntısı ve toplum içinde daralma oldu muhtemelen.geçer kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dideral 40 mg hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Paxera 20 mg içiyorum şu anda?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anti depresanlarla aram yok ben sarı kantoron kullanıyorum hafif depresyonda işe yarıyor
  • Paxil daha etkili bir ilaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftada gosteriyor hatta placebo ile daha cabuk

• quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

doktora niye sormuyosun güzel kardeşim madem vermiş

Doktora sorduğumda ; Nekadar sürede etkisini göstereceğini sordum ancak bana birlikte göreceğiz dedi.Anlayacağın kullananlara sormak kaldı banada :)
  • @vitor reis
    -Sorunlarım Çok Özet olarak ,Kaygı bozukluğu ve Sosyal fobi :))

@ScAnMaN
    -Bilgi için teşekkürler Hocam :)

@yaesada
    -İnşallah Geçer :) Teşekkürler

@changemart
    -Tamam

@Ceppo
    -Ben Lustral kullanıyorum.

@cago135
    -Teşekkürler

--Cevaplar için teşekkürler Herkeze iyi akşamlar.
  • Konu sahibi kardeşim, nasıl oldunuz, süreçle ilgili bilgi paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Konu sahibi kardeşim, nasıl oldunuz, süreçle ilgili bilgi paylaşabilir misiniz?
    Hocam o yıl 6 ay kullanıp bırakmıştım ilacı 16 yaşında falandım ozamanlar , Turizm sektöründe çalıştığım için sosyal fobimi yendim , aşçılık yapıyordum ve aşçıbaşımız şhow kısmına beni koyacağını söyledi 2014 yılı falandı 17 yaşındaydım ozamanda , show kısmıda şu şekilde 1800 kişilik bir otelde türk gecesi oluyor , bir yerde çorba veriyor kimi aşçı , diğeri mantı , bendede balık vardı , ayıklayıp müşterilerin tabağına koyuyordum , kimi rusla fotoğraf çekiliyorduk yani bu tür aktiviteler git gide arttı , ee çalıştığum yerlerde arkadaşlarım , kız arkadaşlarımda artınca kendi benliğimi kazandım , şuan eskime oranla çok daha özgüvenli , çok daha başarılı biriyim. yaşım 22 ve ilaç falan kullanmıyorum.Ancak şöyle birşey var ben 16 yaşımda sosyal fobiyi öyle düşman bellemiştimki , gece yatarken seni yeneceğim lan diyordum. Mesela bir şeyi yaparken içime korku geldi yapsammı yapmasammı diye düşüyoruz ya hani ? örneğin 2 tane güzel kızın masasına gidip sipariş almaktan korkardım garsonluk yaptığım bir yerde , ve o an korkumun üstüne gidip içinden şunu derdim , evet korktun şuan direk üstüne yürü korkunun Ali derdim kendime , bu şekilde her korkumu , her başarısızlığımı yenmeye odaklandım. Geçmişten şu ana değişmeyen tek şey ise yalnız biri olmam , kız arkadaşım çok ancak sevgilim yok hala , 2 defa red yedim , 1 defada ben red ettim. Soruların varsa yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Hocam o yıl 6 ay kullanıp bırakmıştım ilacı 16 yaşında falandım ozamanlar , Turizm sektöründe çalıştığım için sosyal fobimi yendim , aşçılık yapıyordum ve aşçıbaşımız şhow kısmına beni koyacağını söyledi 2014 yılı falandı 17 yaşındaydım ozamanda , show kısmıda şu şekilde 1800 kişilik bir otelde türk gecesi oluyor , bir yerde çorba veriyor kimi aşçı , diğeri mantı , bendede balık vardı , ayıklayıp müşterilerin tabağına koyuyordum , kimi rusla fotoğraf çekiliyorduk yani bu tür aktiviteler git gide arttı , ee çalıştığum yerlerde arkadaşlarım , kız arkadaşlarımda artınca kendi benliğimi kazandım , şuan eskime oranla çok daha özgüvenli , çok daha başarılı biriyim. yaşım 22 ve ilaç falan kullanmıyorum.Ancak şöyle birşey var ben 16 yaşımda sosyal fobiyi öyle düşman bellemiştimki , gece yatarken seni yeneceğim lan diyordum. Mesela bir şeyi yaparken içime korku geldi yapsammı yapmasammı diye düşüyoruz ya hani ? örneğin 2 tane güzel kızın masasına gidip sipariş almaktan korkardım garsonluk yaptığım bir yerde , ve o an korkumun üstüne gidip içinden şunu derdim , evet korktun şuan direk üstüne yürü korkunun Ali derdim kendime , bu şekilde her korkumu , her başarısızlığımı yenmeye odaklandım. Geçmişten şu ana değişmeyen tek şey ise yalnız biri olmam , kız arkadaşım çok ancak sevgilim yok hala , 2 defa red yedim , 1 defada ben red ettim. Soruların varsa yardımcı olabilirim.

Tebrik ediyorum hocam sizi.

• 5 aydır kullanıyorum. Başta 50 mg kullandım çok fark hissetmedim 100 mg çıkınca daha çok hissetim etkisini. kullanma durumuna göre alışınca 100 mg yapar büyük ihtimal doktor. Kaygılarımı azalttı kullanma nedenimde buydu. Uykularım allak bullak oldu en kötü yanı bu. tuvalete bile kalkmazdım artık 2 saatte bir kalkıyorum

• Beels kullanıcısına yanıt
    Bazi insanlar yalniz olmak icin varlar malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.