Şimdi Ara

Lumion autocad programları için bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kardeşim mimarlık okuyor. Ufak tefek anlasamda ben çok anlamıyorum. Bize 6000-6500 arasında monitörlü sistem gerekiyor. Hem mimarlık programlarını sıkıntısız açacak ara sırada oyun oynanacak bir bilgisayara ihtiyacımız var desktop olcak tabiki. Yeni gelişen teknolojiyi takip edemediğimden ekran kartında 1060 6gb modelinde karar kılsamda işlemcide karar kılamadım. Eğer yardımcı olursanız bugün sipariş vermeyi düşünüyoruz. Şimdisen teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Autocad ile ilgili sıkıntı yok zaten, alt düzey PC'ler bile rahatlıkla çalıştırıyor. Lumion oldukça ağır bir yazılım. Ben de yıllardır kullanıyorum pratik olmasından dolayı. Lumion ekran kartı kullanarak çalışan bir program, özellikle V-ram çok önemli. Şu anda ben imzamdaki sistemle oldukça rahat kullanıyorum, Lumion testinde 3/4 gibi bir puan alıyor, bu da gayet yeterli, hele öğrenci için fazla bile gelir. GTX 1060 rahatça işini görür ancak 6GB v-ram olmasına dikkat edin kesinlikle. Onun dışında 16 GB ram olan bir PC alın, işlemcide de mümkün mertebe i7 tercih edin. Ben Lumion 6' yı 2 yıl boyunca i7 4790 ve GTX 970 ile kullanmıştım. Her işimi görüyordu.

Bu arada kardeşinize sabır diliyorum, umarım delirmeden bitirir fakülteyi. Çok sövecek, çok dövünecek ama yine de kıymetini bilsin. Hayatı o günleri özlemekle geçecek (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 14 Eylül 2018; 14:15:8 >
  • Ustam lumion 6 ile 8 arasında öyle bi fark varki. 1060 6gb orta düzey performans okurken stajdayken falan gayet yeter işlemci konusunda zaten laptop alacaksınız. Ya 7700hq yada 8700 çıkar içinden. İkiside Cad programlarında yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SOLİDWORKS İÇİN PC TAVSİYE
    5 yıl önce açıldı
    Autocad için PC Tavsiyesi...
    geçen yıl açıldı
    Autocad için laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.