Şimdi Ara

Lumia'lar Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu sorumun cevabı elbet forumda vardır.Ama kişisel cevap almak için açtım konuyu.

Şimi soruma geleyim.Lumia serilerini çok merak ediyorum.Şimdi diyeceksiniz git bi teknoloji mağzasında kullan.Kullandım ama uzun uzun inceleme fırsatım olmadı.
    Bundan önce Lg Optimus Black-Note 2-iPhone 4s kulandım şuan Lg Optimus G kullanıyorum gayet memnunum.Benim isteğim değişiklik yapmak.O yüzden Lumia kullananlar ya da daha önce kullanmış olanlar telefon hakkında tecrübe ve fikirlerini yazabilirlermi.
    Eğer Lumia serilerinden birini alacaksam hangisini almamı önerirsiniz.(1520 hariç bana fazla o )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihankc -- 27 Haziran 2014; 15:15:52 >

• 925 eğer fotoğraf gibi hobin varsa 1020 alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONG_bagTR O kullanıcısına yanıt
    Çok fotoğraf çekerim.Bende 1020'de karar kılmıştım ama bide bu Lumia 930 çıkıcak onuda merak etmiyo değilim.Özelliklerine Nokia'nın kendi internet adresinden baktım gayet iyi.
  • Hocam 1020.geçen cihaz yapmazlar merak etmeyin nokia tarafinda bana gore 1020 den sonra 1520 gelir. Kamera açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihankc kullanıcısına yanıt
    bence lumia 930 u bekle ve al.
  • batu100 B kullanıcısına yanıt
    Bende bu düşüncedeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.