< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Lumia Cihazları #2021# #ANA KONUSU# (7. sayfa)
-
-
Hocam ben W10 betasından sonra çıktım maalesef :( . Lumia 925'in şarjı o kadar kötü gidiyordu ki dayanamamıştım, gerçi geçtiğim LG G4 ve Samsung S9'da iyi gitmiyor. Lanetlendik mi nedir?
@Whippoorwill
Bay H vardı hatırlar mısın Hocam? Bir de balıklı bir fanboy vardı. Windows 10 çıkınca piyasa bitecek diyordu. Harbiden bitti ama Lumia'nın piyasası bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 19 Mart 2021; 18:51:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bay H, E-Militarist, Fsh77...
Özlüyorum WP'yi. Çok kullanışlıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 19 Mart 2021; 20:34:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Androidde yaşamaya devam ediyorum yıllardır efsaneyi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwing -- 24 Mart 2021; 21:16:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o dosyaları silmek için main os kildini açmak lazım
En iyisi sıfırlamak cihazı sonra en güncel sürümde tekrar sıfırlayıp kullanmak
Hocam bu video da android yükleme olayını gösteriyor.
Siz denediniz mi ?
-
gerek yok ya port zaten çoğu işev çalışmıyor ve sadece 520/620/720 için üçüde aynı kart zaten
-
Konuyu yeni gördüm. Uzun yıllar evvel lumia 640 xl ile aranızdaydım. 950 XL kullanamadan malum.....
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, bu telefonları öylesine bile olsa kullanan herkese teşekkürler.
Adamsınız.
-
Eyvallah hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese iyi forumlar, eskiden reklamlarda görüp dudak ısırdığım Nokia Lumia 1020 telefonu ikinci el olarak almayı düşünüyorum ama maalesef uygulama desteğinin olmaması beni hep bir geri attırıyor. Siz ne dersiniz alayım mı sizce?
WhatsApp'ı Edge tarayıcıdan açabilir miyiz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baymaklı Kaklava -- 7 Mayıs 2021; 0:30:39 > -
Uzun bir süredir WhatsApp Web desteği de rafa kaldırıldı...
-
Aynen hocam elime ulaştı cihaz, dediğiniz gibi WhatsApp Web desteği de kalkmış.
Başka yolu var mıdır peki, mesela güncel bir Chrome falan kurabilir miyim buna?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X