arkadaşlar lumia 930 kullanıcısıyım lumia 930 konusunda yazdım ama kimse bakmıyor sanırım o yüzden konu açtım. w10 10.0.10586.494 is sürümü sonrası telefonda reset sorunu oluyor arada birde ara kablo ile usb den pc ye bağlıyorum ilk bağlantı sesi geliyor ama bir türlü pc den göremiyorum telefonu . telefondada resimler videolar vs var yoksa sıfırlıcam . 420 sürümünde hiç sorun yok gibiydi ama bu son sürüm sorunlu yada bende sorun yaptı ne yapabilirim. sıfırlayınca hangi sürüme geçicek 420 sürümüne nasıl geçebilirim ve geçersem o sürümde kalıcı olarak kalabilirmiyim otomatik güncelleme kapat gibi birşey yok kendisi indiriyor
Denetim Masası'ndan "Aygıtlar ve Yazıcılar" bölümüne gir, orada telefonu görürsün. Sağ tuş, Sorun Gider de ve adımları takip et, birkaç dakikaya telefonu görmeye başlar PC.
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr
Denetim Masası'ndan "Aygıtlar ve Yazıcılar" bölümüne gir, orada telefonu görürsün. Sağ tuş, Sorun Gider de ve adımları takip et, birkaç dakikaya telefonu görmeye başlar PC.
hay allah razı olsun. düzeldi dediğin gibi yapınca dosyalarımı alıp bi sıfırlıyacağım telefonu reset problemi için
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyStar
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr
hay allah razı olsun. düzeldi dediğin gibi yapınca dosyalarımı alıp bi sıfırlıyacağım telefonu reset problemi için
Rica ederim. L920 zamanında az uğraştırmadı beni bu sorun.
Telefonu sıfırlayınca ne olur, hangi sürüme döner, ne yapılabilir bilmiyorum maalesef
telefonu sıfırladım yedekleride netten yüklemedim tamamen sıfırlandı . ama konuma tıkladığımda 2 defa telefon dondu kaldı 10 dakika sonra düzeldi tekrar konuma tıkladım yine dondu 10 dakika sonra düzeldi. yeniden başlattım şimdi Windows Device Recovery Tool ile pc üzerinde formatlıyorum . 10 son güncellemesi kesinlikle bende sorunlu oldu
otomatik güncellemeyi kapatamıyormuyuz
recovery tools ile yeniden yükledim denim geldi sonra w10 un ilk sürümüne yukledim baktım telefon yine kasıyor bu defada mecburen son sürümü yine yükletiyorum telefon ile bakalım ne olacak 420 sürümünü göstermiyor yoksa onu yüklemek istiyordum