Şimdi Ara

Lumia 925 mi yoksa htc one mini mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese bu iki telefon arasında kararsız kaldım. tabi biraz daha bütçem olsa htc one alırdım ama neyse 1 yıldır motorola motoluxe kullanıyorum fakat artık android işletim sisteminden dolayı kullanılamaz hale geldi sabırlı biriyim yoksa çoktan kırmıştım telefonu ilk tercihi htc one mini fakat ram canavarı android işletim sistemiyle bu telefonu akıcı olarak kaç yıl kullanabilirim? (en az 3 yıl olması lazım) diğer yandan lumia 925 windows işletim sistemiyle daha uzun ömürlü olur gibi geliyor ama akıcı kullanabileceğimi bilsem htc bir adım önde yani benim için önemli olan akıcılık ve dayanıklılık ilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• Bende htc one mini alıcam gel beraber alalım
  • Ikisi arasinda 925 ama androidte o butcede zorla ve g2 al,onceki cihazdaki cihazindaki aci android tecrubeni unutturacaktir emin ol saglam olarak ama g2 den daha dusuk donanimda htc oneminiden ustun olan xperia ZR yede bakman yararina olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende One Mini ve L925 arasında kalmıştım.İkisinin de birbirinden güzel yanları var.
    One Mini'nin kendine has bir cazibesi var.Günlük kullanımda akıcıdır,hızlıdır.Ama batarya performansı kötüdür.Aynı zamanda ekranı saran plastik çerçeve aşırı kalitesizmiş.2-3 ay sonra aşınmalar,çatlamalar meydana gelebiliyormuş.Htc sitesinde kullanıcı yorumlarında böyle yazmışlar.
    L925 ise karizma bir telefon.Hem de farklı bir tarzı var.Dikkat çeker.Sağlam,hızlı ve stabildir.Bataryası daha iyidir.Ama işletim sisteminin tuhaf sorunları varmış.Wifi kopukluğu,şebeke sinyal zayıflığı vb gibi.Aynı zamanda sosyal ağ uygulamaları sıkıntılı.

Açıkcası ben farklılıktan yana olduğum için L925 almayı düşünüyorum.Telefona WP 8.1 güncellemesi,mağazaya Whatsapp uygulaması henüz gelmediği için şimdilik bekliyorum.
  • teşekkürler yorumlarınız için öncelikle g2 nin iyi bir telefon olduğunu herkes söylüyor iyi bir izlenim bırakmış 32 gb lik versiyonu tatmin edici fakat 5.2 inc ekranı çok büyük one minide zaten 4.3 inc ekranı nedeniyle seçmiştim öte yandan lumia 4.5 büyük bir ekran olmasına ramen tarzı var :) android işletim sistemi bende çok kötü bir izlenim bıraktı motorola ile o yüzden hala android almakta kararsızım lumianın akıcılığı daha iyi gibi
  • Whatsapp wp ye tekrar geldi ikisi arasında kesinlikle 925 mağazanın biraz daha gelişmesi gerekiyor ama kısa sürede gelişecektir bence lumia 925 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.