Şimdi Ara

lumia 830 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaskar artik elimdeki kulusturden kurtulmak istiyordum.Tam lumia 925 alacaktim bi 830 aman tanrim didim telefon fiyat ozellik vs tatmin etti ne zmn çikar ya daha fazla beklemek istemiyorum :(((((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasımı bekleyeceksiniz. Ayrıntılar forumda mevcut, lumia 830 yazıp aratarak bilgi edinebilirsiniz..
    Syg.

• Tam lumia 925 alacaksan al bence arada 500tl ye değecek fark yok.

• Tipi ve ekran boyutu...

• kasım da gelecek az kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de zaman sorun değil, bütçe yok Lumia 920 her ne kadar yeterli olsada Lumia 930'u her gördüğümde almak istiyorumm
  • Dostum batarya konusunda sıkıntılar seni üzmeyecekse alınabilir bende 735 ile 830 un çıkmasını bekliyorum 830 ısınınca yandaki metaller elimi yakarmı yakmazmı bunun sorusunu merak ediyorum ama pil konusunda sanki 735 1320 ve 1520 sorunsuz olacak diye düşünüyorum bakalım bir çıksınlarda ona göre alacağım bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta segment bi lumia lazimdi 830 da ideal gibi.1320 siparis ettim sonra kamera yuzunden iptal ettim :D 830 sadece ekran ve pilden kaybediyi keske lcd olmasaymış.Pil de dayanir diye tahmin ediyorum :D suan 1300 mah var yetyo gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

Dostum batarya konusunda sıkıntılar seni üzmeyecekse alınabilir bende 735 ile 830 un çıkmasını bekliyorum 830 ısınınca yandaki metaller elimi yakarmı yakmazmı bunun sorusunu merak ediyorum ama pil konusunda sanki 735 1320 ve 1520 sorunsuz olacak diye düşünüyorum bakalım bir çıksınlarda ona göre alacağım bende

İncelemelerde ısınma sorunu yok dendi. Elini yakacak kadar ısınırsa patlar zaten.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Orda onu demeye calismasdim metal kasa tahminimce icerdeki sicakligi disardaki yuzeye daha rahat gecirtip rahatsizlik hissi verir diye dusunuyorum ama alt polikarbon uztune metal gectilerse mesela 920nin cercevesinin disina metal gectiler gibi olursa sicaklik gelmez pek ama dusundugum gibi olursaki olmaz insallah bana rahatsizlik verir o sebepten komple polikarbon kasa olan 735i alirim

• Peki fiyatlari duser mi yani ilk ciktiginda alalim mi yoksa dusmesini mi bekleyelim.

• quote:

Orda onu demeye calismasdim metal kasa tahminimce icerdeki sicakligi disardaki yuzeye daha rahat gecirtip rahatsizlik hissi verir diye dusunuyorum ama alt polikarbon uztune metal gectilerse mesela 920nin cercevesinin disina metal gectiler gibi olursa sicaklik gelmez pek ama dusundugum gibi olursaki olmaz insallah bana rahatsizlik verir o sebepten komple polikarbon kasa olan 735i alirim

İncelemelerde ısınma sorunu yok deniyor işte. TAA eline alsa da ölçse ne kadar ısınıyor.
  • Tahmini ne kadar süreye iner 1000-1100 TL bandına 830? g2 almak istemiyorum eskidiği için:)
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Zaten 1200e çıkacakmış tel kampanyalı sitelerden 1100tlye anında alınır 1 ay beklenirse 1000ne alınır bence ayrıca elektronik market dışındakiler daha ucuza veriyor teli

ayrıca sistemle ilgili konum
    http://forum.donanimhaber.com/m_98682546/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 24 Ekim 2014; 13:04:22 >
  • quote:

Zaten 1200e çıkacakmış tel kampanyalı sitelerden 1100tlye anında alınır 1 ay beklenirse 1000ne alınır bence ayrıca elektronik market dışındakiler daha ucuza veriyor teli

Pil ömrü
    Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Lumia 735’in kutusundan Qi kablosuz şarj kitinin çıkması müthiş bir özellik. Kablosuz şarj haricinde Lumia 735, 2220 mAh gibi yüksek bir değerde çıkarılabilir batarya sunuyor. Nokia telefonun 10.5 saat Wi-Fi ile internette gezinme olanağı sunduğunu belirtiyor ve biz de Lumia 735’in normal düzeyde günlük kullanımı rahat bir şekilde çıkaracağını söyleyebiliriz.

735 böyle dayanıyorsa 830 da buna paralel olur sanki eğer yorumlar doğru ise. 10,5 saat gerçekten çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Tahmini ne kadar süreye iner 1000-1100 TL bandına 830? g2 almak istemiyorum eskidiği için:)

G2 neye göre eskidi. Daha donma veya kasmaya rastlamadım ne olumca eskimiş oluyo cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

quote:

Tahmini ne kadar süreye iner 1000-1100 TL bandına 830? g2 almak istemiyorum eskidiği için:)

G2 neye göre eskidi. Daha donma veya kasmaya rastlamadım ne olumca eskimiş oluyo cihaz.

Ayfon 3gs de kasma donma yapmıyor fakat üstüne kaç nesil ayfon çıktı g2 de eskidi artık fanboyluğu bırakalım.
  • quote:

quote:

quote:

Ayfon 3gs de kasma donma yapmıyor fakat üstüne kaç nesil ayfon çıktı g2 de eskidi artık fanboyluğu bırakalım.

Eski telefonum iphone 3gs sadece kasası eskidiği ve sıkıldıgı için değiştirdim yoksa o da eskimedi.

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam eskidi. Yıl sonuna kadar android lolipop alacak snapdragon 800 var ama eskidi haklısınız.
  • ben de eskidigi icin g2'ye biraz mesafeli duruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.