Şimdi Ara

Lumia 625 mi ? Lumia 720 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 625 ile ekranı büyük oldugu için ilgileniyorum ama pikselleri düşük oldugu söyleniyor (480x800) 4.7 inç ekrana sahip yani internette dolaşırken falan pikseller cok rahatsız edicek derecedemi? kullananlar nasıl buluyor 625'i 720 ye tercih edilirmi ?

• pagacer P kullanıcısına yanıt
    Git dene bak kararını ver bence içine sineni al çok fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pagacer P kullanıcısına yanıt
    625 kullanan arkadaşların pixel konusunda hiç şikayetini görmedim. HD kalitesi almazsınız ama kullanımda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. 625'de, 720'de ekran dışında benzer özelliklerde. Tek elle rahat kullanım diyorsan 720, yok yayıla yayıla geniş ekran diyorsan 625.
  • hocam ben 625 kullanıcısıyım çok küçük yazılarda sırıtıyor ekran biraz onun dışında gayet iyi bence tavsiyem vatan bilgisayarda falan git kurcala ikisinide içine sineni al
  • Tamamen kullanım amacınıza göre değişir ben sırayla s1 2 3 4 kullandıktan sonra platform değişikliği için lumia ya geçtim. Yeni bir sisteme geçiyor olduğum için beğenmeme durumunda fazla zarar etmemek adına 900 serilerine değil 625 ile720 ye baktım Tercihim 720 den yana oldu çünkü benim açımdan ekran boyutu nedeniyle kullanımı daha kolay ve daha şık bir cihaz.Yukarıda bir arkadaşımında söylediği gibi tek el komplike kullanım dı benim tercihim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEKARE -- 30 Ekim 2013; 9:22:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nokia lumia 625 bence işlemci olsun buyuk ekran çözunurlük az ama sikayet eden yoq bak ona gore al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/compare/?action=productcompareaction&products=2812118-2294698#hardware

Bu karşılaştırmaya göre karar verebilirsin.

Ağırlık olarak 720 daha hafif, ayrıca 720'nin kasası çok daha göz alıcı. 625'in kapağı daha "plastik" hissi uyandırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.