Şimdi Ara

Lumia 520 uygulama güncelle sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler dilerim ve merhaba ile söze başlamak istiyorum .

Malum 8.1'i hala göremedik amma velakin benim sorunum mağazayı açar açmaz 2 güncelleme var 3 güncelleme var gibi bildirimin gelmemesi bugün facebook yüklü olmasına rağmen mağazada facebook'u arattım ve birde ne göreyim paylaş yazan yerde güncelle ve paylaş yazıyor ben her uygulama için böyle mi yapacağım bunun bir çözümü yok mudur ?

• up
  • mağaza ayarlarından "uygulamaları otomatik olarak güncelle" seçeneğini aç kendisi güncelliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

mağaza ayarlarından "uygulamaları otomatik olarak güncelle" seçeneğini aç kendisi güncelliyo.

Hocam mağaza ayarlarında pın diye bir bölüm var herhangi bir uygulamayı otomatik güncelle diye bir seçenek yok
  • sorunuma bir çare bulamadım bilen varsa bir zahmet anlatır ise çok makbule geçer
  • Mağaza 16 saatte bir kontrol yapıyor. Yani internet bağlantınız sürekli açık olmalı kontrol etmesi için. Ama WP8.1 güncellemesi ile düzelecek bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Mağaza 16 saatte bir kontrol yapıyor. Yani internet bağlantınız sürekli açık olmalı kontrol etmesi için. Ama WP8.1 güncellemesi ile düzelecek bu durum.

Yani 16 saatte bir kontrol yapıyor buda denk gelmediği için mağazanın altında bildiğimiz gibi 3 güncelleme var yazısı cıkmıyor tamam hocam bunu öğrenmem iyi oldu bende acaba benim saflığım mı varda ben mi bulamıyorum diyordum

Ek olarak telefon bir sürü uygulama güncellemesi almış haberimiz yok tüm uygulamaları mağazada gezdim hepsini güncelledim bunun bir çözümü yok değil mi hocam 8.1 beklemekten başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 6 Ağustos 2014; 14:46:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.