Şimdi Ara

Lumia 1320 mi 925 mi? Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar android telefon kullanıyorum. Yeni telefon alacağım. Denemek için windows phone içeren bir telefon almak istiyorum. Kamera benim için ortalama derecede önemli. İnstagram falan kullanmıyorum. Öyle arada çekersem çekerim. Ön kamerası belki bir nebze önemli. Ama şarj da çok önemli. Sürekli şarjım bitecek diye paniklemek istemiyorum. Hangisini seçmeliyim sizce?

Orta seviye kameralı ve şarjının çok iyi gitmesini istiyorsanız 1320 sizin için daha uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de alınmaz hocam ikisinde de bariz problemler mevcut.1320 nin kamerası (ön de arka da) felaket.kimse kendini kandırmasın cidden komedi yani eskiden wave 2 kullanıyordum onunla aynı çekiyor öyle diyeyim.Ayrıca 1320 çok büyük bir süre sonra sıkıntı oluyor.
    925 ise şarj konusunda sıkıntılı cihaz.Kamerası gayet iyi ama çoğu kişi 1 günü kesinlikle çıkaramıyor.ayrıca bana kalırsa işlemcisi de artık eskidi.1320 de bile kasan oyunlar çıkıyor artık 925 o oyunlarda dökülür
    İşinize karışmak istemem hocam ama ben 1320 kullanıyorum ve son zamanlarda şarjından bile memnun değilim.ocak ayında Allah tan bir şey olmazsa satıp kurtuluyorum.bence wp ye şu an hiç bulaşmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kamera için Lumia 925

• 1320 modelini 1 yıla yakın bir süre bende kullandım ön kamera vasat olsada arka kamera gündüz çekimlerde 5mp olmasına rağmen gayet net fotolar çekebiliyor işlemci konusunda 1320 biraz daha iyi olasada grafik yongası daha iyi 925'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 22 Aralık 2014; 9:39:25 >

İphone X mi Huawei P20 Pro mu ?
    7 yıl önce açıldı
    MATE 10 MU P20 Mİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • windows phonea bulasma diyen arkadasa katiliyor musunuz?

Orijinalden alıntı: Rawden

windows phonea bulasma diyen arkadasa katiliyor musunuz?

çoğu kişi memnun ben bu kişilere katılmıyorum telefonu araştırmadan alıyorlar ama w10 ile sistem düzelecek deniliyor beklendiği gibi olursa w10 kimsenin bahanesi kalmayacak

Lumialar şuan piyasada bulunan en iyi f/p cihazları bence. Düşünsenize 700 TL civarında sıfır olarak alabildiğiniz bir lumia 1320 yada 925 ile hiç kasma donma takılma olmadan tıpkı bir iphone 5S hatta iphone 6 gibi akıcı ve stabil bir kullanım yaşıyorsunuz. WP gerçekten tıpkı IOS gibi stabil ve akıcı çalışan bir sistem.

Ayrıca 1320 ve 925 in şuan mağazada çalıştıramadığı hiçbir oyun ve uygulama yok. Bu fiyata bence harikalar.

Begenmeyenler gitsin 2.500-3.000 TL ye iphone 6 alsınlar. İphone 6 ile lumia 925 arasında neredeyse hiçbir fark yok. Her konuda rekabete girebilirler. Tek önemli fark mağazadaki uygulama çeşitliliği o da zamanla duzeliyor. Bence şuan gayet yeterli. Akıl var mantık var yahu hesap ortada. 2.500 nerde 700 nerde ;) neredeyse 4 katı.

Orijinalden alıntı: destinati0n

İşlem gücü ve performans için Lumia 1320

Kamera için Lumia 925

Oyunlarda 925 daha performanslı olduğunu düşünüyorum

• Burada sizin tasarım zevkleriniz devreye girer. 1320 , 6 inçlik dev ekrana sahip. Denedim kolay kolay cepte taşınmıyor. En azından beni rahatsız etti zira tablet gibi. Ancak pil ömrü muhteşem.Ekran 6 inçlik olsa bile çözünürlük full hd olmadığı için katagorisinde çok iyi bir pil ömrüne sahip. 925 in bence en güzel yanı amoled ekranı. Ben şahsen ips ekran yerine amoled tercih ediyorum.Her ne kadar piyasanın yüzde 90 ips ekran olsa da amoled ekran windows zevkini ikiye katlar. 1320 nin kamerası 5 mp. Benim için fazla bile ama siz çok iyi bir kamera isterim derseniz tabiki de 925. Bu arada ikisi arasında çok fazla bir fiyat farkı yok. İkisi de çok iyi ürünler. Sizin zevkinize kalmış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawden -- 22 Aralık 2014; 22:55:58 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.