Şimdi Ara

lumia 1320 599 tl.medimarkt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
6.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugün ümraniye şubesi için dergi dağıtmışlar.fiyat iyi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanıyor ama şubeye ozel bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkaann -- 19 Aralık 2014; 17:16:33 >
  • O değilde 2.eli 300 liraya düşer.iyiki elimden cikartmisim.

• Guzelim lumialarin fiyatinin icine ettiler be.. Benim 1320 serviste hala, 13 isgunu oldu, ins 20 gunu gecirirler de 1000 lira fatura bedelini iade isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Guzelim lumialarin fiyatinin icine ettiler be.. Benim 1320 serviste hala, 13 isgunu oldu, ins 20 gunu gecirirler de 1000 lira fatura bedelini iade isterim

Ne güzel düşürdüler işte 1.5k mı olsaydı

• Performans olarak üst duzey ama kalas gibi taşıması çok zor.6 İnc aşırı büyük bunu göz önüne alin fiyat çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Guzelim lumialarin fiyatinin icine ettiler be.. Benim 1320 serviste hala, 13 isgunu oldu, ins 20 gunu gecirirler de 1000 lira fatura bedelini iade isterim

Bi urunun fiyatinin 6 ayda yari yariya dusmesi normal mi? Satin almak isteyene iyi tabi hay hay, ama 6 ay once alan bizim gibi insanlarin ne sucu var? Bosuna mi 2 kati para verdik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de Lumia 535 429 TL
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 4 899 TL Bimeks ...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bi urunun fiyatinin 6 ayda yari yariya dusmesi normal mi? Satin almak isteyene iyi tabi hay hay, ama 6 ay once alan bizim gibi insanlarin ne sucu var? Bosuna mi 2 kati para verdik

Samsung bunu yıllardır yapıyor ama nedense o kadar tepki almıyor da Nokia yapınca mı suçlu oluyor?

• Güzel fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

quote:

Samsung bunu yıllardır yapıyor ama nedense o kadar tepki almıyor da Nokia yapınca mı suçlu oluyor?

Burada samsunga atilan bi laf mi var, yoksa amacin polemik cikarmak mi? Banane samsung telefonlarin kactan cikip ne fiyatlara dustugunden, onu samsung kullananlar dusunsun.. Benim agzimdan samsunga bak helal, nokiaya bak iyy berbat diye bisey mi cikmis? Ben nokia kullanirim o yuzden nokiaya bakarim, gerisi beni baglamaz

• Lumiaları fiyatının bu kadar düşmesi çok özel bir nedene dayanıyor. Microsoft satın aldı biliyorsunuz. Bu nedenle nokia yazan lumiaları bir an önce bitirmek istiyorlar. Yoksa talepsizlikten değil
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    microsoft nokia ismini degistirecek mi ? hic mantikli degil, zira telefon piyasasinin oncusu, yillarca liderdi tartismasiz.. boyle evrensel bi marka isminden vazgecmeleri ilginc..

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

microsoft nokia ismini degistirecek mi ? hic mantikli degil, zira telefon piyasasinin oncusu, yillarca liderdi tartismasiz.. boyle evrensel bi marka isminden vazgecmeleri ilginc..

Başladı bile değiştirmeye

• Sitelerinde bu fiyata satsinlar temizleyelim stoklarini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoftlu telefona 500 tlden fazla vermek mantıklı gelmiyor yazılım olayı sıfır
  • zamanında bu telefonu 1000* TL alacaktım

iyiki almaması :)

simdik note 3 var çook da memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

microsoftlu telefona 500 tlden fazla vermek mantıklı gelmiyor yazılım olayı sıfır

microsoft degil windows mobile phone isletim sistemli,

yazilim degil market,

ayrica marketi sifir falan degil, gayet yeterli ve surekli gelisim gostermekte..

• Hangi mağaralarda var ki indirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi fiyat yakın olan biri bakabilir mi gidip alalım
  • Fiyat bence çok iyi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.