Şimdi Ara

Lumia 1020 alacağım bir kaç sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tüm marka tlf kullandım orjinalinden kaçağına kadar nokianın eski serileri ve lumia hiç kullanmadım ama bir hevesle hep aklımda 1020 kaldı. Şuan elimde s4 zoom var ve bunu elden çıkaracam 1-2 güne. 2. El lumia 1020 530 tl buldum fiyatı iyimi ? 2.el olmasına rağmen en önemlisi olarak nereye bakmam lazım cihazın sağlam olup olmadığına ?
    Sorum şu şekilde;
    Kullanacağım belli şeyler var bunlar rahatlıkla yapabilirmiyim.
    Twitter instagram facebook Whatsapp gibi sosyal ağları rahat kullanabilirmiyim birde instagram da dm olayı yokmuş diyorlar doğru mu ?
    Youtubes Programı var mı ?
    Normal dakikadan görüntülü konuşma oluyor mu?
    Ön kamerası nasıl?
    Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön kamerası kötü arka kamerası iyi
    2. El olmasına rağmen o kadar ucuz olması düşündürücü
    Sosyal medyadan çok bişey bekleme whatsapptan mesaj geldiğini anlamak için uygulamayı açman gerekiyor
    Instagram vasat bi.uygulama halen beta sürümde
    Facebook messenger sağlıklı bir uygulama mesaj geldiğinde sana bildirim gönderiyor kendisi

Bunların haricinde eğer arka kamerayla fazla bir işin yoksa almanı tavsiye etmem çünkü arka kamera odaklı bir telefon

Onun yerine Lumia 63x veya 73x serisini tavsiye ederim

Eğer Lumia almak zorunlu değilse HTC WİNDOWS PHONE 8x tavsiye ederim ön kamerası mukemmel arka kamerası normal bir kullanıcıya veya kamera da önemli fakat fazla para veremem diyen birine fazlasıyla yeterli ve üzmeyecek hatta mutlu edecek bir kamera var

HTC 8X in avantajları
    Kasası çok sağlam polikarbon kasa mevcut
    Ön+arka kamerası çok iyi( geniş açılı ön kamera)
    Htc 8x dezavantajları
    Şarjı az gidiyor
    Kasada renk atması olabiliyor ki bu normal bir şey
    Guncellemeleri Nokia kadar iyi vermiyor vermiyor geç veriyor

Umarım yardımcı olmuşumdur

• Whatsapp'ta şimdiye kadar hiç gecikme yaşamadım. Ekran kapalı olsun olmasın, uygulama açık olsun olmasın her zaman anında geliyor bildirimler.

Instagram'da DM yollamak için 6tag isimli uygulamayı indirmeniz gerekiyor, Windows Phone'da DM var yani.

Twitter ve Facebook'u kişilerin paylaştığı şeylere bakmak için kullanacaksan yeterde artar bile, ama sen çok fazla resim, video vs. paylaşıyorsan bazı yerlerde zorlanabilirsin.

Youtube için Touch Tube kullanıyorum, video indirip sonra izleyebiliyorsun, kilit ekranında müzik hala çalıyor, tam istediğim gibi. Google adam olsaydı da bir Youtube uygulaması yapaydı, demek ki o kadar vasat bir durumdalar ki ufak bir WP uygulaması bile çıkaramıyorlar.

Görüntülü görüşme şebekeden yapılmıyor. Skype vb. kullanman lazım.
  • Arka kamera için söylenecek söz yok zaten 2 yıl geçmesine rağmen hala piyasada rakibi yok.
    Whatsapp uygulaması sıkıntılı bazen bildirim gelmiyor, uygulamaya girdiğinde geliyor.
    Windows Phone ailesinin 1520 ve 930'dan sonraki en iyi telefonudur şarjı yoğun kullanımda 6-7 saat gidiyor ortalama kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor.
    Her şeyden önemlisi yakın bir zamanda gelecek olan Windows 10 güncellemesi ile telefon baştan aşağı yenilenecek, gelişmiş bir arayüz, android uygulamalarıyla uyumlu evrensel bir mağaza ve daha fazlası anlayacağınız yok yok, alalı 1 ay oldu, şu an telefon alacak olsam gene 1020 alırdım. Ancak ikinci elindeki performans nasıl olur bilemiyorum.

• 735 650 tl hepsi burada da

• Arkadaşlar çok sağolun yorum için.telefon salı günü geliyor yaşım 23 ama heyecanlıyım nedense :) arkdaslar telefon ikinci el 8 ay garantisi var hala. Turkcel den alınma. İlk geldiği vakit hangi ayarları yapayım kontrol edeyim. Teşekkürler :)

• Ön kamera aşırımı kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat baya düşük hocam sıkıntı çıkmasın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Fiyat baya düşük hocam sıkıntı çıkmasın ?

Onu almaktan vazgeçtim hocam. 640 tl buldum.Garantisi var sağlam olsun dedim.
  • ciko28 kullanıcısına yanıt
    İyi etmişsiniz. Yine de kontrol edin iyice, garantisi aldatmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el S4 ler var sahibindende. Yazık etmeyin o paraya 1020 alarak. Kamerası için akıllı telefon alınmaz. Alınması için marketinde eksik olmaması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

İkinci el S4 ler var sahibindende. Yazık etmeyin o paraya 1020 alarak. Kamerası için akıllı telefon alınmaz. Alınması için marketinde eksik olmaması lazım.

Market pek öyle çok uygulama kullanan biri değilim. dediğim gibi instagram whatsapp face fln belli şeylerdir hocam. İos ve android kullandım, zaten samsung zıvırından çıktı gibi herkesin elinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko28

quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

İkinci el S4 ler var sahibindende. Yazık etmeyin o paraya 1020 alarak. Kamerası için akıllı telefon alınmaz. Alınması için marketinde eksik olmaması lazım.

Market pek öyle çok uygulama kullanan biri değilim. dediğim gibi instagram whatsapp face fln belli şeylerdir hocam. İos ve android kullandım, zaten samsung zıvırından çıktı gibi herkesin elinde.

İnstagram ve Facebook un şu an ki halini görmediniz sanırım. İnstagram en son 23.03.2014 de güncelleme aldı ve terkedildi desek yeridir . Facebook ise güncelleme aldıkça hataları çoğalan bir uygulamaya dönüştü. Şu an ki en önemli sıkıntısı haber akışında en yeniler den itibaren akışı izleyemiyosun.

3. parti uygulamalarla yaparım diyosan sorun yok.

• Ön kamerasını hiç kullanmadım desem yeridir bir iki kez bu konuda birşey diyemem ama arka kamera konusunda rakipsizdir doğru ayarları kullandığın zaman örnek olarak imzamdaki konuya bakabilirsin fikir verir.
  • Kardeşim ben l 1020 sahibiyim kamera için diyeceksen ben önermiyorum.bu düşüncem yüzünden bizim kulüpten bile dışlandım. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ya o biçim. Ailemde 1520 ve note 4 var amirallerden. 1020 nin kamera tamam güzel kötü demiyorum ama piyasadaki en iyi kamera değil. Lumialarda en iyisi 1020 ama ekran kalitesinden 1520 kamerası daha canlı gozukuyor (ekrandan dolayı ama kamerada 1020) fakat diğer modelleri ele alırsan note 4 kamerası ile 1020 yi eziyor. Az önce de bir tanıdık ta s6 edge gördüm o çok daha güzel. Şimdi diyenler çıkacak yok 1020diyaframı lensleri falan daha iyi daha buyuk. Yok bilgisayara atınca şu programı kullanınca çok daha iyi falan. Evet görüntü iyileşiyor doğru ama aynı şeyi diğer telefonlarda da yapıyorsun. Ve note 4 1020 ti tekrar eziyor. Derler 1020 41 mp. Haklılar ama birincisi 41 mp sel kağıda basım yapmadıktan sonra bir özelliği yok. İkincisi note 4 mp bakımından daha düşük yazsa da neden ise fotoğraf uzernde zoom yaptığında çok çok daha detaylı ve net. Az önce s6 ya baktığımda arkadaş uzaktan çiçek resmi çekmiş 5-6metre uzaktan. Bir zoom yaptı henüz açmayan tomurcukları gördük. Ben telefonu çaktırmadan cebe koydum bana şakayla gülmeler falan. On kamera falan dersen zaten 1020-1520 unut. Bende bu telefon var diye gurur yapıp ego sorunu yapıp kimseyi yanlış yonlendiremem. Tamam kameram iyi ama en iyi si değil zaten 2 yıl öncesi teknoloji. Fotoğraf çekmektende anlarım. Ama günlük hayatta yok resmi çekecem bir iki program ile düzeltme yapacam upraşacak vaktim yok. Aldın mı telefonu eline çektin mi resmi direk ekrandan bakacağım cam gibi görüntü paylaşacak isen paylaşacaksın sosyal medyada. Wp alacam dersen hiç bir lafım yok. Wp den memnunum. İşim oyun uygulama falan değin benimde. Telefon stabil. Kameram navigasyonum ofisim bana yetiyor. 2yıl oldu kasma falan yok telde. Ama tekrar dediğim gibi kameram çok iyi kamera ömrüm çok iyi hala ilk günkü gibi(Amber varken daha iyisi) ama en iyi kamera 1020değil artık. Arkadaşlarından note 4 s6 1020 bul kendin kıyaslamaya çalış. Umarım aydınlatmışımdır. Umarım kulüpteki gibi kimseden gurur kırıcı artist sozlerde duymam

• Sakın alma para na yazık olur vereceğim paraya çok iyi android cihazlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: BordoFedai

Kardeşim ben l 1020 sahibiyim kamera için diyeceksen ben önermiyorum.bu düşüncem yüzünden bizim kulüpten bile dışlandım. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ya o biçim. Ailemde 1520 ve note 4 var amirallerden. 1020 nin kamera tamam güzel kötü demiyorum ama piyasadaki en iyi kamera değil. Lumialarda en iyisi 1020 ama ekran kalitesinden 1520 kamerası daha canlı gozukuyor (ekrandan dolayı ama kamerada 1020) fakat diğer modelleri ele alırsan note 4 kamerası ile 1020 yi eziyor. Az önce de bir tanıdık ta s6 edge gördüm o çok daha güzel. Şimdi diyenler çıkacak yok 1020diyaframı lensleri falan daha iyi daha buyuk. Yok bilgisayara atınca şu programı kullanınca çok daha iyi falan. Evet görüntü iyileşiyor doğru ama aynı şeyi diğer telefonlarda da yapıyorsun. Ve note 4 1020 ti tekrar eziyor. Derler 1020 41 mp. Haklılar ama birincisi 41 mp sel kağıda basım yapmadıktan sonra bir özelliği yok. İkincisi note 4 mp bakımından daha düşük yazsa da neden ise fotoğraf uzernde zoom yaptığında çok çok daha detaylı ve net. Az önce s6 ya baktığımda arkadaş uzaktan çiçek resmi çekmiş 5-6metre uzaktan. Bir zoom yaptı henüz açmayan tomurcukları gördük. Ben telefonu çaktırmadan cebe koydum bana şakayla gülmeler falan. On kamera falan dersen zaten 1020-1520 unut. Bende bu telefon var diye gurur yapıp ego sorunu yapıp kimseyi yanlış yonlendiremem. Tamam kameram iyi ama en iyi si değil zaten 2 yıl öncesi teknoloji. Fotoğraf çekmektende anlarım. Ama günlük hayatta yok resmi çekecem bir iki program ile düzeltme yapacam upraşacak vaktim yok. Aldın mı telefonu eline çektin mi resmi direk ekrandan bakacağım cam gibi görüntü paylaşacak isen paylaşacaksın sosyal medyada. Wp alacam dersen hiç bir lafım yok. Wp den memnunum. İşim oyun uygulama falan değin benimde. Telefon stabil. Kameram navigasyonum ofisim bana yetiyor. 2yıl oldu kasma falan yok telde. Ama tekrar dediğim gibi kameram çok iyi kamera ömrüm çok iyi hala ilk günkü gibi(Amber varken daha iyisi) ama en iyi kamera 1020değil artık. Arkadaşlarından note 4 s6 1020 bul kendin kıyaslamaya çalış. Umarım aydınlatmışımdır. Umarım kulüpteki gibi kimseden gurur kırıcı artist sozlerde duymam

note ile uzaktan çekip 1020 den net görüntü alma nedenin fotoğraf görüntüleyicinin resmi sana zoomda netleştirmemesidir. iki fotoyuda pc ye atın sonra bakın bakalım.
    bu konuda bende muzdaribim fotoğraf görüntüleyici ve ekran fotoğrafın hakkını vermiyor diğer telefonlar daha iyi çekiyormuş gibi gösteriyor ama değil. fotoğrafı çekin note 4 e atın onun ekranından bakın.

eğer test edeceksen önce zoom yapın sonra bakın ozaman fark ortaya çıkıyor. alttaki resim zoom lu bir resim. peki zoom lu gibi mi duruyor?
     Lumia 1020 alacağım bir kaç sorum var.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Telefon ekranından bakınca kameranın güzel olduğunu sananlara laf anlatma hocam boşyere.
  • Kafam karıştı

• Uygulama konusunda birşey diyemem pek kullanmam sosyal medyayı telefonda whatshap ve messengar kullanıyorum arada işimi görüyor fazlasıyla bunun dışında kamerayı eleştirenlere kulak asma derim telefonun ekranından kıyaslama yapan biri ne kadar anlar bu işlerden tartışılır. ( Ben çok bilgiliyim diyemem )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.