Şimdi Ara

LUMIA 1020 : 1.025 TL [HEPSİBURADA.COM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 925'ten sonra 1020'de %45 indirime girmiş.
    Site fiyatı: 1.100 TL ve Maximum kart ile 75 TL çek veriyorlar. Alacak olanlar kaçırmasın!!!

http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-1020/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu1020&categoryId=371946&SKU=TELCEPNOKLU1020-B&intcamp=GununTeklifi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa önerirler mi?
  • şuan piyasada en ucuz 1500 tl civarı.
  • Bu para verilir mi yoksa çöpe mi atmış oluruz parayı.

Tam olarak sormak istediğim soru bu :)
  • naim@gop kullanıcısına yanıt
    Ben alacak olanlar için link verdim sadece. Yoksa 5 para etmez bir telefon bence. Mağazası desen oyun yok, güncelleme desen 2 senede anca geliyor, bedava oyun indirme desen yok, yokta yok. Sadece kamerası için alacaksanız alın ama yoksa sakın bulaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Ben alacak olanlar için link verdim sadece. Yoksa 5 para etmez bir telefon bence. Mağazası desen oyun yok, güncelleme desen 2 senede anca geliyor, bedava oyun indirme desen yok, yokta yok. Sadece kamerası için alacaksanız alın ama yoksa sakın bulaşmayın.

Güncelleme konusunu uydurmuşsun. Android gibi zırtpırt iyi test edilmemiş, hatalı güncellemeler çıkaracağına, yaklaşık 5 ayda bir sağlam güncellemeler çıkarıyor. Wp8 androide göre özellik olarak çok geride başladı ama yavaş yavaş eksiklerini gideriyor. Daha stabil ve daha az sistem gereksinimi olan bir işletim sistemi. 512 mb ramli telefonla 2 gb ramli telefon arasında bir kaç oyun dışında performans farkı yok. İphone gibi, güncelleme yaptığında telefonum yavaşlayacak mı diye kara kara da düşünmüyorsun. 3 yıllık telefonlara yazılım desteği devam ediyor, androidde 1 seneden sonra destek veren firma yok nerdeyse.

Yalnız türkiye marketi çok boş, o konu doğru.

• çöp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de Lumia 535 429 TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence o fiyata alınabilcek telefondu, herşeyi gecin kamerası için alınır sadece... Zaten tükenmiş hepsibuarada
  • Bir müddet kullandım, kamerası çok iyi, DSLR yi aratmıyor ama diğer mevzular can sıkıcı olabilir..en büyük sorunum
    pildi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası hariç çöp.
  • Adettendir
     LUMIA 1020 : 1.025 TL [HEPSİBURADA.COM]
  • acik ara en iyi kamerasi olan telefon.giris seviyesi dslr ayarinda. sirf bunun icin bile alinabilir fiyat super.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEnano -- 5 Eylül 2014; 21:00:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefona leş diyen neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum...
    Bir kere bu telefon compact makine olayını bitiren bir telefon...özel lensi üniversitelerde geliştirilmiş bir cihaz...
    İşletim sistemi son derece stabil...hala bilinirliği az o yüzden millet b.k atıyor...
    Bu fiyata özellikle 2 cihaz yerine(telefon + compakt foto makinesi) tek cihaz taşımak isteyenler için çok iyi fırsat...

• konu kapanabilir sanırım. temin edilemiyor bilgisi mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.