Şimdi Ara

Lüks Arabasi Olanlarin Hepsi Neden Kendini KASİYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lüks araç kullananlarin cogu ( BMW-audi-Mercedes-) Tartişmasiz kendini kasiyor gömlek 5 düğme açik resim çekerken arabanin anahtarini göstermek.

Ve sadece masada araba-kadin-para konuşan tipler var ve bu adamlar 2 kelam edemezken lüks arabasi var diye kendilerini birsey zannediyorlar

Sizce haksizmiyim ?

• Haksızsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksızsınız. Bunun arabanın lükslüğüyle alakası yok. Nice tofaşçılarıda biliyoruz.

• Kişisine göre değişir, bahsettiğiniz tipler parayı sonradan bulup, ne oldum havalarına girenlerdir. Çok zengin olup bir o kadar da mütevazi olan insanlarında olduğunu unutmamak gerek, sayıları diğerlerine göre az da olsa.

• Aynen çok kasıyoruz kendimizi.

Babam mesela bir misafirliğe gidince zili çalıp karşı taraf kim o diyince BMW diye bağırır. 2 Kelam edemez babam tek bildiği cümle Aşk 3 harflidir Bmw der.

Sizin gibi insanlar için babamın bir lafı vardır ama işte burada söylenmiyor ki . Bu zengin düşmanlığı ile bir yere varamazsınız . Siz trafikte başkalarına laf atıp onları gömüp kendinizin yükseldiğini düşünürken o adam parasını kazanıyor çatır çatır da yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Ağustos 2014; 14:47:43 >
  • ne saçma konulan bu ?
  • Genel itibariyle haksizsin (bmw sahibiyim) bazi sonradan gormeleri kasdediyorsan sanirim haklisin. Ben sirf boyle anlasilmayayim diye biryere gitttigimde anahtarimi cebimden beni rahatsiz etsede cikarmiyorum sebeb iste boyle sizin gibi dusunenler. Bunun haricinde erkekler olarak siz biraraya gelince araba futbol ve kadin disinda hangi konuda konusuyosunuz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Aynen çok kasıyoruz kendimizi.

Babam mesela bir misafirliğe gidince zili çalıp karşı taraf kim o diyince BMW diye bağırır. 2 Kelam edemez babam tek bildiği cümle Aşk 3 harflidir Bmw der.

Sizin gibi insanlar için babamın bir lafı vardır ama işte burada söylenmiyor ki . Bu zengin düşmanlığı ile bir yere varamazsınız . Siz trafikte başkalarına laf atıp onları gömüp kendinizin yükseldiğini düşünürken o adam parasını kazanıyor çatır çatır da yer.

Sen olaya cok farkli yerden bakmişsin.Yada bi kuyruk acin var okumadan yorum yapıyorsun .Kaldiki Ailem kapaliçarşi esnafi burda bana zengin düsmanligi yapıyorsun trafikde

laf atiyorsun gibi kelimeler sarfediyorsun.Ben olaya farkli bir biçimde yaklaştım ama sizin bu yazdiginiz bambaşka bir şey.

• Bune arkadaş bütün lüks araç sahipleri konuya girip bir şey söylemiş Ben sizimi kastediyorum sanki herkes üstüne alinmiş
  • Önemli olan insan yani adam olabilmek yoksa araba falan Nasreddin Hoca Merhum'un dediği gibi ye kürküm hesabı fani şeyler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

quote:

Sen olaya cok farkli yerden bakmişsin.Yada bi kuyruk acin var okumadan yorum yapıyorsun .Kaldiki Ailem kapaliçarşi esnafi burda bana zengin düsmanligi yapıyorsun trafikde

laf atiyorsun gibi kelimeler sarfediyorsun.Ben olaya farkli bir biçimde yaklaştım ama sizin bu yazdiginiz bambaşka bir şey.

Kimin kuyruk acısı olduğu belli.

Doğum tarihin de 1996 olmalı 1986 lı isen durum vahim. Baban esnafsa ben ne yapayım ? Ben konu açıyor muyum esnaf şöyle böyle kan ağlıyor ama kar yapmak için 5 lira bile olsa ağız yapıp dolandırıyor yalan söylüyor diye.

Neyse daha alıntılama . Ben farklı yerden bakıyorum evet. Çok üstüme alındım gerçekten Arabaları sattık Kapalıçarşı'da esnaf olucaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Ağustos 2014; 14:57:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

quote:

Kimin kuyruk acısı olduğu belli.

Doğum tarihin de 1996 olmalı 1986 lı isen durum vahim. Baban esnafsa ben ne yapayım ? Ben konu açıyor muyum esnaf şöyle böyle kan ağlıyor ama kar yapmak için 5 lira bile olsa ağız yapıp dolandırıyor yalan söylüyor diye.

Neyse daha alıntılama . Ben farklı yerden bakıyorum evet. Çok üstüme alındım gerçekten Arabaları sattık Kapalıçarşı'da esnaf olucaz.

Ben ne yazdım . Sen gelip konuya neler yazıyorsun ? Neyseki Dogum tarihinin 1994 Oldugun gördüm Atarli liseli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 2 Ağustos 2014; 15:01:03 >

• lüks araba sahiplerinin havasını bilmem de arabalarını efendi gibi kullanıyorlar.

ben hiç makas atan lüks araç görmedim. sinyal falan da veriyorlar.
  • adamına göre o, sonradan görme adam her yerde kendini belli eder, hakederek, çalışarak almış adam zaten hiç göstermez.

eğer hiçbir şey değilsen aracınla, telefonunla öne çıkmaya çalışırsın, anahtar gösterir tuhaf şeyler giyer, bağırarak konuşursun. bir çok gerçek zengin asla çok lüks arabaya binmez ama şöför kullanır, zamanı daha değerldir.

kendisi rollce royce ya da bmw 530 kullanan adamlara çok gülerim örneğin.
  • Haksizsin. En basidinden ben kasmiyorum mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

adamına göre o, sonradan görme adam her yerde kendini belli eder, hakederek, çalışarak almış adam zaten hiç göstermez.

eğer hiçbir şey değilsen aracınla, telefonunla öne çıkmaya çalışırsın, anahtar gösterir tuhaf şeyler giyer, bağırarak konuşursun. bir çok gerçek zengin asla çok lüks arabaya binmez ama şöför kullanır, zamanı daha değerldir.

Niye öyle diyosun be hocam mesela benim 5.30'um olsa kesin kendim kullanırdım o sürüş zevkini tatmak için

• Haksızsın,çoğu yol verdin vermedin kavgasına bile girmiyor.Geç diyor ne yaparsan yap benim acelem yok...

Ha kıroluk ve sonradan görmelik ayrı bir klasman,onların tedavisi yok...
  • hay muhabbetinizi ben gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

ne saçma konulan bu ?

duygularım bu kadar net ozetlenemezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

adamına göre o, sonradan görme adam her yerde kendini belli eder, hakederek, çalışarak almış adam zaten hiç göstermez.

Niye öyle diyosun be hocam mesela benim 5.30'um olsa kesin kendim kullanırdım o sürüş zevkini tatmak için

sürüş zevki için araç alıyorsanız m serisi alırsınız:)

skoda super b bile aslında patron arabası sınıfına girer şöförle kullanılmalıdır. ha zevk için arada kullanırsın ama bu araçların amacı bu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Ağustos 2014; 16:01:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.