Şimdi Ara

Lugano, Fenere giderim, Galatasaraya gitmem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel işleri nedeniyle İstanbul'a gelen ve NTV Spor'a konuşan Uruguaylı futbolcu Diego Lugano, şartların oluşması halinde eski takımı Fenerbahçe'ye dönebileceğini söyledi. Lugano, Galatasaray'dan ise teklif gelirse reddedeceğini ifade etti.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/76289/yeniden-fenerbahcede-oynayabilirim

• Özledik Tota
  • Özledik be Tota, sözleşmesi bitince gelse ne güzel olur.

Lugano, Fenere giderim, Galatasaraya gitmem!
  • Gitmeyeydin deli oğlan. Her şey çok farklı olabilirdi.
  • yaşın geçti geri millet 36lık stoperleri alıyo gelse fena olmaz hani yabancı sınırlamasından dolayı gelmez ama almayız 5 e falan düşcek
  • Bu adamı hiç sevmiyorum ama çok seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer Cinoglu

totaaa. Gel oynama yedek dur.. Kafayla nasıl gol atılacağını öğret defansımıza..

Aynen. Her maç 1 gol fazla atarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan ne adamdı ya defans olmasına rağmen son sezonunda 12-13 tane gol atmıştı
  • Luciano ile birlikte en çok sevdiğim defansların başında gelir ama bunu bırakıp giderken düşünecekti... Elinde bonservisiyle geleceksen alalım, yoksa bu adamı almak için bir ton bonservis ödemeye değmez. Bırakıp gitmeseydi.
  • nolur gel
  • Hadi Tota cım yolun açık olsun...Bitti FB olayın senin

Her sene ona giderim buna giderim, kulüp kulüp gez, sonra kulüpten kaç, kadroya gireme, sonra FB diye konuş...Geçti Bor un pazarı...
  • kelek yapsan da bize gel be başkan..
  • her transfer döneminde başta italya olma üzere tüm avrupada kendisine kulüp arar sonra kendisine 3,5 milyon euro bonservis ödeyecek bi takım bulamayınca sezon başı kamp çalışmalarına katılırdı, ne zaman ki bonservisini ödeyecek bi kulüp buldu 1 dk durmadı ayrıldı.
  • lugano aşığı olmama rağmen gelmesini artık doğru bulmuyorum nedeni

- batan gemiden ilk kaçan farelerden birisi olmuştu
    - yaş itibariyle doğru bir transfer bulmuyorum yerine geleceği vaat eden güzel uzun boylu kalıplı ve aynı zamanda koşabilen bir defans alınabilir.
    - bonservis değeri ve maaş fazlalığı
  • valla lugano'nun ölüsü yeter gelsin isterim
  • Uruguaylı olup da şike surecınde adamdan fedakarlık beklıyorsanız hata sızde.
    Delı gıbı ısterım gelmesını resmen ılac olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmesini çok isterim ama Aziz Yıldırım'ın asla almayacağını da adım gibi bilirim..
  • gerek yok gitmeyecekti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.