Şaka bi yana takımda en sevdiğim oyuncu belki de, dalga bir kenara bu tarz bir başlığı kesinlikle hakeden oyunculardan biri.
2 Gs maçında da kırmızı gördü, diğer Gs maçında bari yediği karta değecek bir hareket yapsın da içi rahat etsin adamın .
Biri de Gökhan Gönül için açsın konu ayaküstü, sonra da sırada kimler var onları düşünürüz
Ya illa bana ceza mı aldırcaksın arkadasım. Luganoya kırmızı kart gördükten devre arasına kadar aralıksız küfür ettim. Oynadıgı her macı biz 10 kişiyle mi oynamak zorundayız. Kacıncı kırmızısı bu ya yeter artık. Paralar cukka cebe ama beyefendi her mac kırmızı görüyor. Kusura bakmayın ama hakkaten bu Fenerbahce taraftarına hersey müstahak arkadas. Daha bişey söleyemeyecegim size.
quote:
Orjinalden alıntı: @pi
Ya illa bana ceza mı aldırcaksın arkadasım. Luganoya kırmızı kart gördükten devre arasına kadar aralıksız küfür ettim. Oynadıgı her macı biz 10 kişiyle mi oynamak zorundayız. Kacıncı kırmızısı bu ya yeter artık. Paralar cukka cebe ama beyefendi her mac kırmızı görüyor. Kusura bakmayın ama hakkaten bu Fenerbahce taraftarına hersey müstahak arkadas. Daha bişey söleyemeyecegim size.
Luganoyu beğenmiyorsanda Zico'yuda beğenmiyorsun sen, ee kimi beğeniyorsun bilelim. Servetimi?
Valla kim ne derse desin, başlamışım kırmızılarına da, Fb ve Tr'ye son yıllarda gelen en iyi defanslardan biridir Lugano.
Lugano
İmza yaparsınız.
senin feyk oldugunu düsünmekteyim cünkü her konuda kıskırtıcı haraketlerin var
Luganoyu beğenmiyorsanda Zico'yuda beğenmiyorsun sen, ee kimi beğeniyorsun bilelim. Servetimi?
İstedigimi begenirim sana mı sorcam. Siz hala bunların pesinden gidin. Senin benim paralarımı cukka cebe atsın her mac cirkeflikte tavan yapsın, 3 macta bir kırmızı kart görsün ama siz hala asık olan böyle adamlara.
Görsün, yeter ki oynadığı diğer 2 maçta her zaman olduğu gibi oynasın. Dün kırmızıyı haketmedi Lugano, oynadığı neredeyse her maçta takımda en iyi performansı sergileyen ender oyunculardan biri. Haklısın ama bir yere kadar, doğrudur her 3 maçta 1 kırmızı görmesi hoş değil ki kısa zamanda azaltacaktır kartlarını eminim. Ancak Lugano diğer defanslar kusura bakmasın pek kibar oynamıyor bu oyunu, ki bana sorarsan olması gereken de bu. Hele sen burada hala 2 maç kaybedip imzana Zico'ya çarpı koymuş, her oyuncumuzda bir kusur buluyorsan kusura bakma ama Fenerbahçeliliğinden şüphe ederim. İstiyorsa 2 maçta bir görsün kırmızı ama yeter ki oynadığı süre boyunca Lugano gibi oynasın.
LUGANOOO
BEN SEVİYORUM BE BU ADAMI
Lugona Forever
Bıraksalardı bari dalsaydı hakeme...
Vay be 2 yıl olmuş, dün de mükemmel oynadı
O bir Warer
Cingöz gibisi var mı be
Luganoyu ailecek seviyoruz
Baya sempatik bir oyuncu :D heleki sinirlenince:D
lugano zaten en sevdiğim oyuncuydu dün ona olan sevgim 2 kat arttı santosla birlikte...♥