merhab ben teknik lise öğrencisiyim hocamdan bir ödev aldım arştıryorum ve bulamıyorum sizden ica etsem bama aşağıdaki konuyu bulup benim mail adresim olan berkyildirim18@mynet.com sitesine atarsanız menmun olurum konu şu : electonics workbeh proğramının uygulama proğramranın tanıtılması
tanıtılmasından kastin ne acaba.. çalışması filan fıstık mı?? buysa eline en kötü ihtimal bi EWB kitabı al yazmaya başla bence.. çünkü nette istediğin gibi ayrıntılı bi kaynak bulabilirmisin bilmiyorum
yok animasyonlu bişiler arıyosan onu bulman çok daha zor walla.
bide hocana benden slm söyle ve deki artık EWB kullanılmıyo Proteus kullanılıyo. bende Seneye inşallah elektronik öğretmeni olcam ve asla öğrencilerime EWB anlatmam proteus varken :))
Hocanın o ödevi vermesinden maksat o programı bizzat kullanarak ,inceleyerek programın kullanımı ve işlevleri hakkında bilgi edinmen ,yoksa hoca zaten bu programı biliyordur... Hem bu tip programların direk kullanma kılavuzu gibi küçük kitapçığı yoktur.Olsa olsa ders kitaplarında konu anlatımları vardır... Onu da araştır ve sana düzenleme ve derlemesi kalsın... Genede kitap ismi ister isen: Electronic Workonbench ALFA YAYINLARI Orhan Altınbaşak/ www.kitapyurdu.com da bulabilirsin.
hatta daha ileri gidip orhan altınbasak a e-mail atabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat1988
merhab ben teknik lise öğrencisiyim hocamdan bir ödev aldım arştıryorum ve bulamıyorum sizden ica etsem bama aşağıdaki konuyu bulup benim mail adresim olan berkyildirim18@mynet.com sitesine atarsanız menmun olurum konu şu : electonics workbeh proğramının uygulama proğramranın tanıtılması
bana pm le ulas sana bi adres veriyim iste gönderirse o gönderir benim bi hoca ama benden bahsetme sakın
ferhatçıgım ben sana yardımcı olabilirim galiba arkadaşlar lise okumamışlarki böle konuşuyorlar istersen bana ulaş icabına bakarız ama sende yorumları sorgulama çünkü ilk mesajında böyle bi şey yazman bu konularla alakan sadece işin düştügünde baktıgını gösteriyor ama meslek güzel çözmeye çalış