Şimdi Ara

Lucid Dream(Rüya Kontrolü) Anıları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
3
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bu konuyu herkesin lucid dream anılarını paylaşması için açtım.

İlk Önce Lucid Dream Nedir Diyenleri için ; Lucid Dream rüyadayken rüya gördüğünüzün farkına varıp rüyanızı kontrol edip tğm herşeyi yapabilmenizi sağlayan bişey İnternette araştırırsanız daha iyi olur

Birde Taktik Yazayım.
    -Kendinize ait bir renk , eşya bulun.Ve o eşyayı ,rengi her gördüğünüzde ben rüyadamıyım diye kendinize sorun.Beyin artık buna alışacak ve rüyada bu rengi veya eşyayı gördüğünüzde beyniniz kendi kendine bu soruyu soracak ve evet yanıtını alacak.

NOT: Yeni yapmaya çalışanlar tam görürken heyecandan uykuda kalamayarak uyanabilir .Bu zamanla düzelecektir.

Arkadadaşlar İlk ben Başlıyım.

Akşam uyudum .İşte rüyada olduğumu felan farkettim.New York 5.caddedeydim.Arabalar sağdan gidiyodu dedimki aa ben rüyadayım.ondan sonra bi kaç dükkana girdim birşeyler aldım dilediğimce gezdim eğlendim.Özgürlük heykeline gittim en tepeye çıktım .Bazı ünlüleri gördüm.Ama uyandığımda aldığım herşey felan yoktu

SIRA SİZDE... :)

• bi ben yapamadım heralde şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

bi ben yapamadım heralde şunu

+11111111111111
  • ya bana 1 hafta içinde 2 defa oldu kendiliğinden rüyada olduğumu anladım ama kontrol edemedim.kesin rüyadayım böyle bişey olmaz,ne zaman uyancam diyorum sonra ikna oldum gerçek olduğuna ama rüyaymış.
  • Ben de göremedim bir türlü
  • Her türlüsünü yaşadım. Genel olarak hayatta yapmak istediklerimdi.
  • Gördüğüm rüyaların %90ında lucid rüya yapabiliyorum. Üstelik herhangi bir taktik filan kullanmadan kendiliğinden rüyada olduğumu anlayıp istediği yapabiliyorum. Arkadaş ortamında bi ara konusu olmuştu bunun biri ne olduğunu bile bilmiyordu diğeri de yapmaya çalışıyordu. Benim anlamadığım ben hiçbir şey yapmadan lucid rüya nasıl yapabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mX-L4S3R -- 24 Kasım 2012; 23:23:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüya Tabirleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende istiyom ama olmyo caliscam bugun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamayanlar cok sey kaciriyor beyler bile gercek gibi oluyor

Favorim cok yuksekten asagi atlamak ama. Ucak kalkarken yasadiginiz duyguyu veriyor adrenalin muthis

• hocam şimdi bendede oluyor ama ben rüyamı kontrol etmediğim halde istediğim herşeyi alıyorum sonra bi uyanıyorum hiç bişey yok işte o çok kötü oluyor
  • Bir kaç kere oldu bi keresinde oldu , bi keresinde de bi tane acayip yüksek bi köprüden aşşağı atladım düşerken acayip eğlenceliydi düştüğüm an uyandım yapmak isteyen varsa rüyada düşünmeye çalışın yani ben de yapamıyom ama denk geliyor arada önceden ismini bile bilmiyordum okuyunca aha bana da oldu demiştim.Olay rüyadayken rüya olduğunu anladıktan sonra yönetebiliyorsunuz ama böyle zor oluyor bana göre uyanıyorum hemen
  • ben istediğimde yapıyorum ama genelde bilincim fazla açılıyo rüya ile hayal karışıyo
  • birde o heyecandan uyanmak olmasa daha güzel olacak
  • Bende rüyamda uçuyordum.Tam uçacakken korkunç birşey çıktı önüme.Uyandım

• 1 kez denemiştim, uyku felcine girdim töbe ettim bi daha yapmam dedim ama kediyi merak öldürür demişler, anılarım şöyle; bu 2 gif her şeyi anlatıyor.
  • ilk birkaç kez çok heyecanlanıp uyanmıştım ama diğer zamanlarda alexis texas, aletta ocean aklınıza ne gelirse........

ama tabi güzel bir şey de insanı hayattan soğutuyor ve hep uyuyasınız geliyor o yüzden bayağı bir süredir uğraşmıyorum açıkcası
  • eskiden hep rüyada olduğumu anlardım artık anlayamıyorum çok nadir anlayabiliyorum

geçenlerde yine rüyada olduğumu anladım ve etraftakileri dövdüm ama planladığım şey bu değildi
  • Yapmak için uğraşacağım da bu sefer yapmaya başlayınca hep uyumak isterim,gerçek hayattan zevk almam diye korkuyorum (uyumayı seven biriyim)
  • Son 2 haftada 15-16 kez gördüm (1 günde farklı farklı 2 tane gördüğüm olmuştu yada 3)
    Hepsini anlatmaya çalışsam çok uzun sürer
  • Bi keresinde her yeri bembeyaz şekilde düşündüm, sonra suyu düşündüm ve avucuma bir su alıp elimden akışını izlemiştim. Ama elimde gerçek bir his oluşmadığı için bozuldu rüya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.