Şimdi Ara

lucescu yu gs almadan biz mi alsak acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersun hoca iyi hoşta lucescu ile avrupada da başarılı oluruz. Bu yıl sözleşmesi bitiyor galiba luce nin. Ersun hoca yı da menajer yaparız. Avrupa da oyuncu takip eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizden sıkıntı çıkmaz Mancini ile devam ediyoruz. Ama sizde de iyi alışkanlık oldu hep bizim adamlara yürüme işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Bizden sıkıntı çıkmaz Mancini ile devam ediyoruz. Ama sizde de iyi alışkanlık oldu hep bizim adamlara yürüme işi.

Lucescu ne zaman sizin adam oldu yahu. Laf olsun torba dolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket mi yapalım Ukrayna'da mı yersin ?
  • quote:

Bizden sıkıntı çıkmaz Mancini ile devam ediyoruz. Ama sizde de iyi alışkanlık oldu hep bizim adamlara yürüme işi.

Adamları kovuyorsunuz sonra bizim adam diyorsunuz sizde ayrı bir garipsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Lucescu'nun kariyeri GS öncesi ve sonrası zaten. Adamın dönüm noktası Galatasaray. Bizim akıllılar fatih terim için harcadılar adamı o ayrı. FT ye o günden beri büyüyen nefretim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Lucescu bizim için 1 aydır konuşuluyor bilmem farkında mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 70 yaşındaki adamı ne yapacağız? Hem Ersun Yanal'ın Avrupa'da başarısız olacağını nereden biliyorsunuz? Arsenal'e elendik diye mi? Fenerbahçe sezon başlangıçlarında her zaman rezalettir, Aykut Kocaman ilk senesinde iki kupadan da elenmişti.
  • Önce bir Avrupaya gidelim de gerisini düşünürüz.
  • ya neden türk hocalara guvenmıyorsunuz anlamıyorum.Ersun hoca iş yapar fenerde
  • Şu Ersun Yanal Aykut Kocaman kadar neden sevilmedi merak ediyorum..
  • Ersun Hoca'nın Avrupa'da başarısız olacağını nereden biliyoruz arkadaşlar ? Beğenmediğimiz Aykut K. ile UEFA finalini kıl payı kaçıran biz değil miydik ? Ersun Yanal Türkiye'de Avrupa futbolunu en iyi bilen ve takip eden teknik adamdır açık ve net. Adam Gençlerbirliği ile Avrupa'da harikalar yarattı daha ne yapsın ? Yemişim Lucescu'sunu.

Lucescu Lucescu diye ağlayanlar, Lucescu yarın Türkiye'ye gelse iki gün sonra yine sövmeye başlar bu ne biçim teknik traktör diye bundan eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barred

Ersun Hoca'nın Avrupa'da başarısız olacağını nereden biliyoruz arkadaşlar ? Beğenmediğimiz Aykut K. ile UEFA finalini kıl payı kaçıran biz değil miydik ? Ersun Yanal Türkiye'de Avrupa futbolunu en iyi bilen ve takip eden teknik adamdır açık ve net. Adam Gençlerbirliği ile Avrupa'da harikalar yarattı daha ne yapsın ? Yemişim Lucescu'sunu.

Lucescu Lucescu diye ağlayanlar, Lucescu yarın Türkiye'ye gelse iki gün sonra yine sövmeye başlar bu ne biçim teknik traktör diye bundan eminim

Hepsine katılıyorum ama Aykut Kocaman konusuna katılmıyorum. Beğenmiyorsunuz falan ama o adam tam turnuva topu oynatıyordu Fener'de bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Ersun Hoca'nın Avrupa'da başarısız olacağını nereden biliyoruz arkadaşlar ? Beğenmediğimiz Aykut K. ile UEFA finalini kıl payı kaçıran biz değil miydik ? Ersun Yanal Türkiye'de Avrupa futbolunu en iyi bilen ve takip eden teknik adamdır açık ve net. Adam Gençlerbirliği ile Avrupa'da harikalar yarattı daha ne yapsın ? Yemişim Lucescu'sunu.

Hepsine katılıyorum ama Aykut Kocaman konusuna katılmıyorum. Beğenmiyorsunuz falan ama o adam tam turnuva topu oynatıyordu Fener'de bence

Zaten Avrupa'da oynattığı futbola lafımız yok ama Türkiye'de de Avrupa'daki futbolu oynattığı için sevmiyorduk Her lig maçında kanser oluyorduk resmen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Zaten Avrupa'da oynattığı futbola lafımız yok ama Türkiye'de de Avrupa'daki futbolu oynattığı için sevmiyorduk Her lig maçında kanser oluyorduk resmen

Ona bir şey diyemem işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

Fenere bayılmayan yok zaten.
    O kadar boş muhabbet yapıyorsun ki anlatamam. Sizin takım teknik direktör arayışındayken Jupp Heynckes, Alex Ferguson isimlerini yazıyordunuz foruma. Onlara inanan insanlar burada trollük peşindeler ilginç.

Konumuz Mancini değil Lucescu.Git izle Lucescu'nun açıklamalarını sonra gel konuş.Alex Ferguson cart curt yazan kimse git ona yap muhabbetini, ben öyle isimler falan yazmadım hiçbir zaman.
  • Lucescu kim? Beşiktaş'ta mı oynuyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

O kadar boş muhabbet yapıyorsun ki anlatamam. Sizin takım teknik direktör arayışındayken Jupp Heynckes, Alex Ferguson isimlerini yazıyordunuz foruma. Onlara inanan insanlar burada trollük peşindeler ilginç.

Konumuz Mancini değil Lucescu.Git izle Lucescu'nun açıklamalarını sonra gel konuş.Alex Ferguson cart curt yazan kimse git ona yap muhabbetini, ben öyle isimler falan yazmadım hiçbir zaman.

Teklif götürecek olan kim.? Yine kafadan yazdın bir senaryo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

quote:

Konu başlığını ve ilk mesajı okuma zahmetinde bulundun mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

quote:

Konu başlığını ve ilk mesajı okuma zahmetinde bulundun mu?

Hepsi varsayım üzerine kurulmuş. Anlamsız şeyler yazıyorsun. Anlamsızlıklarını haklı çıkaracağım diye yine anlamsız şeyler yazıyorsun. Burada dediler diye Fenerbahçe teklif yapmadı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.