Şimdi Ara

Lucas Neill takım bulamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın yollarını ayırdığı yabancılarından Lucas Neill, kendine hâlâ kulüp arıyor.

Avustralyalı futbolcunun menaceri, daha önce yaptığı açıklamada hiç acele etmeyeceklerini ve Neill’ın uzun bir tatil yapacağını belirtmişti. Temmuz ayının yarısı geride kalmasına rağmen başarılı futbolcunun halen bir kulübe imza atmamış olması taraftarların da dikkatini çekiyor. Sarı-Kırmızılılar, özellikle Süper Lig’de deneyimli stoper eksikliği yaşandığını ve hiçbir takımın Neill’a teklif götürmemiş olmasını anlayamadıklarını vurguluyorlar.

"Bence Neill ile 1 yıl daha uzatmalıyız. Ujfa ile iyi bir ikilil oluşturabilirler .

• Kafasını toplayıp adam gibi oynasaydı bulurdu.
  • Bence kalmasında sakınca yok. Servet'ten iyidir.
  • İyi bir alternatif olur bence
  • Gokhan Zan ile degilde bu adamla sozlesme uzatmaliydik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik13

Gokhan Zan ile degilde bu adamla sozlesme uzatmaliydik.

aynen ya g.zan kabızının aldığı paranın 5 katını verirdim. neili kadroda tutardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Bence kalmasında sakınca yok. Servet'ten iyidir.

+1905 servet gitsin neill gelsin ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -----------Muslera-------------
    Sabri------Ujfalusi----Neill---Çağlar
    --------Selçuk-------Kim------
    Volkan--------------------Arda
    ------------Elmander-Baros----

ligi 2 kat idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

-----------Muslera-------------
    Sabri------Ujfalusi----Neill---Çağlar
    --------Selçuk-------Kim------
    Volkan--------------------Arda
    ------------Elmander-Baros----

ligi 2 kat idare eder

Kadro guzel ama FT'nin Servet'i yedek birakacagina ihtimal vermiyorum...
  • Neden herkez Servet e yükleniyor.Servet ne yaptı ki?Geçen sezon tüm takım kötüydü,bence takımın en iyisi servetti.Adam saktalanmıyor bile aslan gibi çıkıyor elinden geleni yapıyor.Servet baroş gibi durduk yere manasızca sarı kartlar kırmızı kartlarda görmüyor.Yerli olarak servetin alternatifi kim söyleyin?Servet kötü bir oyuncu değil yeri geldiğinde çıkıyor golünüde atıyor.Adamın elmacık kemiği kırılıyor maskeyle yine oynuyor.Ben bu taraftarı anlamıyorum.Bu sene yan gelip yatan Kewell ı yere göğe sığdıramazlar.Serveti günah keçisi ilan ederler
  • urfalı ve neill da sağ bek oynuyabiliyor alternatif artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jelmander

Neden herkez Servet e yükleniyor.Servet ne yaptı ki?Geçen sezon tüm takım kötüydü,bence takımın en iyisi servetti.Adam saktalanmıyor bile aslan gibi çıkıyor elinden geleni yapıyor.Servet baroş gibi durduk yere manasızca sarı kartlar kırmızı kartlarda görmüyor.Yerli olarak servetin alternatifi kim söyleyin?Servet kötü bir oyuncu değil yeri geldiğinde çıkıyor golünüde atıyor.Adamın elmacık kemiği kırılıyor maskeyle yine oynuyor.Ben bu taraftarı anlamıyorum.Bu sene yan gelip yatan Kewell ı yere göğe sığdıramazlar.Serveti günah keçisi ilan ederler

Servet sirf pas atma ozurlu oldugu icin bile gonderilebilir bence.
    Bir macta bile one dogru adam gibi bir pas verdigini gormedim.
    Gunumuz futbolunda bu cok onemli...

• quote:

Neden herkez Servet e yükleniyor.Servet ne yaptı ki?Geçen sezon tüm takım kötüydü,bence takımın en iyisi servetti.Adam saktalanmıyor bile aslan gibi çıkıyor elinden geleni yapıyor.Servet baroş gibi durduk yere manasızca sarı kartlar kırmızı kartlarda görmüyor.Yerli olarak servetin alternatifi kim söyleyin?Servet kötü bir oyuncu değil yeri geldiğinde çıkıyor golünüde atıyor.Adamın elmacık kemiği kırılıyor maskeyle yine oynuyor.Ben bu taraftarı anlamıyorum.Bu sene yan gelip yatan Kewell ı yere göğe sığdıramazlar.Serveti günah keçisi ilan ederler

Oyun olarak neil ve ulfaluji den iyidir.ama karakter zayıf

• quote:

Servet Çetin aynı Hakan Balta gibi teknik yönden zayıf, futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan biri. Bugüne kadar fiziğiyle top çalıp, aldığı topları dan dun ileri vurması dışında bir numarasını görmedim.

Ufaluji bildiğim kadarıyla ağır bir stoper. Yanına Servet veya Gökhan Zan gibi bir tank gelirse, seneye o bölgede çok sıkıntı yaşarız.

Neill geçen sezon kötü bir performans sergiledi, fakat senelerce premier ligde oynadığını varsayarsak futbolu Servet'ten iyi bildiği kesin.

Asıl rakiplerine komedi goller ikram eden, külhanbeyi Servet Çetin'in neden Florya'da bu kadar dokunulmaz olduğunu anlayabilmiş değilim ben. Ankaragücü maçından sonra ''bana güvenildiği yerde oynarım'' açıklamasını yapan birini, ben bir dakika daha Galatasaray'ın içinde tutmazdım.

• Acaba Servete neden bu kadar yükleniyorsunuz?

Mükemmel oyun kuruculuğu var adamın.. Sonra hoca gitsin diye maçta satıyor. Zaten yanında Gökhan Zan gibi dünyanın en iyi stoperlerinden biri de var. Hala Neilli alak diyorsunuz.

Ben zaten Urfalıyı neden aldığımızı hala anlamadım. Boşu boşuna kontenjan arttı.
  • Servet kötü diyenler ya futboldan anlamıyor ya kişisel nefretleri görmelerini engelliyor çok açık ve net.Servet Neil'den iyi oyuncu geçen sene de Neil'den çok daha iyi oynadı ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Servet Çetin aynı Hakan Balta gibi teknik yönden zayıf, futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan biri. Bugüne kadar fiziğiyle top çalıp, aldığı topları dan dun ileri vurması dışında bir numarasını görmedim.

Ufaluji bildiğim kadarıyla ağır bir stoper. Yanına Servet veya Gökhan Zan gibi bir tank gelirse, seneye o bölgede çok sıkıntı yaşarız.

Neill geçen sezon kötü bir performans sergiledi, fakat senelerce premier ligde oynadığını varsayarsak futbolu Servet'ten iyi bildiği kesin.

Asıl rakiplerine komedi goller ikram eden, külhanbeyi Servet Çetin'in neden Florya'da bu kadar dokunulmaz olduğunu anlayabilmiş değilim ben. Ankaragücü maçından sonra ''bana güvenildiği yerde oynarım'' açıklamasını yapan birini, ben bir dakika daha Galatasaray'ın içinde tutmazdım.

Evet doğru servetin tekniği zayıf ileri fazla top çıkaramıyor.Bunun için servetin yanına ayakları iyi olan ileri top çıkarabilen daha hızlı bir stoper lazımdı,ikisi birbirini çok iyi tamamlardı ama Ujfalusi yi aldılar.

• Servet o Ankaragücü maçını sattığı an Rijkaard yerine kovulması gereken baş kişiydi. Açın o maçı bi daha izleyin, balık hafızalı olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Servet kötü diyenler ya futboldan anlamıyor ya kişisel nefretleri görmelerini engelliyor çok açık ve net.Servet Neil'den iyi oyuncu geçen sene de Neil'den çok daha iyi oynadı ayrıca.

hacı bırak allasen ... yani sırf demiş olmak için dediğini sende biliyorsun... ben servetten daha yetenekliyim
  • Servette karizma yok o yüzden..bizim taraftarımız kewell neill misimovic öyle adamları severler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.