günde 3 tane tv programı gezerek iyi reklamını yaptı, ben tanımıyordum her açtığım kanalda rastgelince yeni yeni öğrenmeye başladım.
dün akşam konuşurken fenerbahçe şike yapmadı yapmadı dedi,sonra da yapmış olsa bile fenerbahçe şikeye itilmiştir dedi. şikeye itilmesinin sebebi de iki tane şampiyonluğunun çalınmasıymış.
ismine ayar oldum tipini ve konuşmasını duysam ne olur acaba
yazık la kimin çocuğuysa
quote:
Orijinalden alıntı: metalheadjm
yazık la kimin çocuğuysa
bu kim yav
ahu tuğba buna çok kötü bağırmıştı bir programda ...
bende ilk kez duydum bu gün trt de çıktı konuştu antu cu buda söledi her maça gittim dedi şike yok dedi ayar çekerler buna soy ismi gibi
Fenerlilerin kağıttan kahramanı.
lan ben bu kadını dün tv de izledim sunucuydu cnn de, her konuğa sorusunda fb yi yaladı resmen
2 - 3 gun once aynı konu vardı nedendir bilinmez yöneticiler konuyu kaldırmıştı..
Hatun cok yuksek kafada ya böyle savunma nerde görülmüş ki 2 kez travma yaşadığı için 3. kez travma yaşamak istememiştir bu yüzden şikeye itilmiş olabilir şaka gibi yani fanatik fenevli ve bana göre çok gereksiz bir gazeteci kendisi gerek konuşma üslubu ve gerekse ses tonu ile karşıda ki insanı geren bir yapısı var.. Diğer anlamadığım bir konu Bbaşkanları bile suçlamalar karşısında susma hakkını kullanıyorken, bu fenerlilerin hala çirkef çirkef Galatasaray'a bok atması beni deli ediyor.
tamam bu o değilmiş
benim dediğim,
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
Bu ne la fazla dolmuş luuuubeee kanal kanal dolanmasının sebebi bu demek ki...önceden nerdeydi la bu fener 2 tramva yaşadı yoktu ortada küme düşecekken çıktı reklamını yapmak içinHa bir de bu taraftar 2 tramva yaşadığı için şike yapsalar da haklılar demeye getirdi lafı... Fazla söze gerek yok: Bazi i..eler hayallerde yaşıyor...
haha yaw allah aşkına kimdir bu kadarın necidir de bu kadar gündemi meşgul ediyor anlayamıyorum.
Meriç tunca 1 bu 2.. Allah ne verdiyse artık
bu kadının antuda üyeliği varmış. söylediklerini normal karşılamak lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme