Şimdi Ara

LTFT - STFT Değerleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle takip ediyorum, uzun dönem LTFT değeri [-6] [-7%] aralığında oluyor. 0'a yaklaştığını hiç görmedim. (0 ya da 0 a yakın olmalı diye açıklamalar var, neden -7 de kalıyor bu değer) Sorun olarak görmeli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi websosyal -- 1 Aralık 2022; 11:0:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Araçta LPG var mı benzinde mi bakıyorsunuz? Mutlak 0'ı tutturamaz ama %5 altı, %2-3 gibi değerler iyidir genelde.

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkürler... Belirtmeyi unutmuşum, daha doğrusu önceki mesajı düzenlerken silmişim... Araçta LPG yok, benzinde kullanılıyor.

Bugün pc üzerinden araca bağlanarak LTFT değerini sıfırlamayı başarabildim. LTFT - STFT Değerleri ? (map sensörüde temizlendi) Yaklaşık 100km civarı yol yaptıktan sonrası yeni değer LTFT [-1.6] olarak görünüyor. Dikkatimi çeken sıfırlama öncesi STFT değeri de +15 lere çıkarken şu an max + 10 u görüyor. Yani daha düşük değerler var... Demek ki LTFT -10 a yaklaştıkça STFT düzeltmesi de daha sert oluyor, yüksek değerlere çıkıyormuş... (yüksek eksili değerler yanılmıyorsam araca yeterince hava girmiyor, yakıt fazla kalıyor demek)

LTFT - STFT Değerleri ?

LTFT - STFT Değerleri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi websosyal -- 2 Aralık 2022; 20:58:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alternatör değeri
    10 yıl önce açıldı
    skidpad değerleri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.