Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • epson sw515w 4 renk kartuş 2pl püskürtme cd/dvd yazdırma yok kendi sitesinde dahi baskı kafası 2880dpi lafı dahi geçmiyor baskı çözünürlüğü 5760*1440 optimize dpi'ye kadar.
    Birde (bknz: 50 tl siyahi 1000 sayfa 32 tl renklileri 900er sayfa) bu baskı şekli renkli metin yazısı çıktısımıdır.Fotoğraf baskısında kaç sayfa olucak?
    MG5250 5 renk kartuş 1pl püskürtme cd/dvd yazdırma var aparatsız dublex baskı tarama 2400*4800dpi baskı çözünürlüğü 9600*2400dpi.
    Verilen değerler yazılımsal değerlerdir.
    MG5150 ise tarama çözünürlüğü düşük 1200*2400dpi ve cd/dvd baskı özelliği yok.

    Aslında ben MG6150 ye takıldım 6 kartuşlu ekstra gri renk ve kolay dolum çözümü yok.kartuşları 5250-5150 ile aynı fakat onlar 5 kartuşlu.6150 ye kolay dolum cescesordan alsak 2 takım yapıp 5+1 ile tamamlamak mümkün olurmu ve tamamlasak dahi gri renk için nasıl bir çözüm bulunur.
    Bazı yabancı sitelerde 6150 için cıss var fakat henüz ülkemizde yok.
    Eğer 6150 için dolum veya bitmeyen kartuş ile mürekkep ihtiyacına çözümün ne olduğunu bilen varsa söylemesi çok iyi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonnoz -- 10 Şubat 2011; 22:54:04 >




  • arkadaşlar mp520 kullanıorum.. kartuşlardan gına gelmişti pelikan kartuş aldım. az kullanıordum okul kapalı oldugu icin bu sebepten zamanla denetleme desenini yazdırırken siyahda hep sorun oldu. sürekli temizleme ve yoğun temizleme yaptım fakat şu anda tamamen kafa tıkandı galiba deseni yazdırdığımda hiç karelerden çıkmıor hiç bir şey çıkmıyor. bunun bir çözümü var mı ? yeni kafa mı almak zorundayım ? sıcak su buharına filan tuttum sildim filan ama olmadı... yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • Arkadaşlar benim IP1500 yazıcım var. Ben buna saman kağıt koydum , yazdırırken kağıt yazıcıya sıkıştı. Bende çekip çıkarttım. Ama şimdi yazıcı kafası hareket ederken "tak tak" diye ses çıkartıyor :) ve çıktılarda bozulma var :( . Yazılar biraz kaymış olarak veya bazı satırlardaki harfler ortasından kesilmiş ve bir miktar kaymış olarak çıkıyor. Bunu düzeltmek için ne yapabilirim acaba?
  • Arkadaşlar;

    Canon mx340 yazıcı aldım evde kullanıyorum ve çok memnunum.

    Şimdi Canon MF5880 laser yazıcı aldım. Kurulumunu yaptım.

    Sorum şu : mx 340 a ait tarama programı MF5880 i görmüyor. Ben arayüzü daha güzel ve dili de türkçe olduğundan bu programı kullanarak tarama yapmak istiyorum.
    Bunun bir yolu var mıdır.

    Teşekkürler.
  • arkadaşlar 2 gün önce canon mp252 yazıcı aldım 2 tane. kendime seçtiğim yazıcıda scan tuşuna basınca hiçbirşey olmuyordu sadece programı açıp tara tuşuna basınca tarayıcı çalışıyordu. fakat dün dayıma ayırdığım yazıcıda solution programını çalıştırdıktan sonra scan tuşuna basınca tarayıcı çalışıyor bende bu olmadı okadar tekrardan yüklememe rağmen sizce problem nedir. d aha 2 günlük yazıcı sadece dijatel kadranda yılan gibi çizgiler birbirini takip ediyor iki ses çıkıyor okadar lütfen yardım !!!!
  • merhaba arkadaşlar. Donanımhaberde canonun yaptığı anketten canon pixma mp495 kazandım. Şimdilik 30 sayfa yazı çıkarttım. Kaç sayfa çıktı alınabiliyor tam dolu kartuşla? Bir de bu kartuş dolum setleriyle nasıl dolduruluyor kartuşlar? Sorunsuz kullanılıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 4 Nisan 2011; 2:47:16 >
  • mrb bende canon mp250 kullanıcısıyım almadan önce bir yerde okumuştum.kartuşlar bitince scanner çalışmıyor diye..benimde siyah kartuşum biitti dolum için öneriler arıyordumki yardımıma bir arkadaşım yetişti bir yer tavsiye etti dün akşam gidip bilgi aldım.bugün kısmetse kartuş dolumu yaptıracam.
    yanlız canonlar çoğu dolumdan sonra kartuşu tanımıyormuş,o yüzden bikaç ayar gerekiyormuş maineye...
    quote:

    Orijinalden alıntı: esenkoylu

    Bende canon mp170 yazıcı var, fotoğrafları taratmak istiyorum taramıyo neden olur acaba? Daha önceden çok kaliteli scanner yapıyodu ama şuan bişey taramıyo. Kartuşlar bitti ondan olabilirmi acaba?
  • Kartuşla tarayıcının ne alakası var? Kartuş bitince tarayıcının çalışmaması gibi bi şey var mı ya?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 9 Nisan 2011; 13:20:32 >
  • Arkadaşlar canon team diye soru soruyoruz... cevap veren yok???? nerede bu teammm??
  • tim mim yok ya ortalarda kimse takmıyo
  • İyi günler ,
    Canon MF 4370Dn çok fonksiyonlu yazıcımız var. Faks gönderirken 2 kere numara girişi istemekte.Önceden bu şekilde değildi başka bir ayar yapmaya çalışırken tamamen bilinçsiz bu hale geldi ve şimdide düzeltemiyoruz.her seferınde numara tekrarı istiyor.hergün onlarca faks yolluyoruz.inanın işkence oluyor.( Canon teknik servisinden destek alamadım.makinada böyle bir özellik olmadığını fabrika ayarlarına dönmek gerektiğini söylediler.Fakat bu seferde butun bilgisayarlara yazıcıyı yeniden tanıtmak gerekiyormuş.böyle cıkmaz bir durum yardım lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
  • SELAM, CANON YAZICILAR İÇİN ÇOK İYİ DOLUM YERİ İSTİYORSANIZ


    http://www.tonerdolummerkezi.com/931/CANON+8050+(MF-8050)+TONER+DOLUMU+716_.002
  • canon mx320 1 damla sarı renk basmıyor tank full dolu hiç azalmıyo. sarı hortumda boya var görünüyo ama basmıyo. napak? kafa temizledik 10-20 kez yoğun temizledik yok aynı..
  • Arkadaşlar elimde canon mp 499 model printer var 4 ay oldu alalı kartuşlarım bozuldu birde üstüne emici dolu hatası aldım yani aslında şaşırdım diyebilirim normalde bu hatayı almak için 5000 ve 10000 arası baskı almak lazımmış sitelerde böyle yazıyor ben en fazla 500 baskı aldım neyse gittim aldığım yere siyah ile renkli kartuş aldım yeni yoğun temizleme yapıyım dedim çünkü renkler iyi değildi sonra bir uyarı çıktı emici dolmak üzere falan yazıyordu yinede başlatmak istiyorsanız basın falan filan ben bu sorundan nasıl kurtulurum şimdi yinemi servise gitmek sorundayım yardımcı olursanız sevinirim Allah'a emanet olun. Kalın sağlıcakla
  • birde arkadaşlar üstüne Canon 5B00 diye bir hata aldım makine çöpmü yoksa kurtulabilirmi daha yeni kartuş aldım :( şimdi birde makinemi almam lazım :( kullanalı 4 ay oldu daha :(
  • Merhaba,

    MP630 printerim var. Yakında Amerika'dan bir arkadaşım gelecek. Kartuş isteyeyim dedim. Ancak CLI-521 diye bir ürünü Amerika'da bulamadım. Acaba CLI-521 Amerika'da başka bir kod ile satılıyor olabilir mi? Ya da MP630'da başka herhangi bir canon orijinal kartuş kullanabilir miyim?

    Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar elimde Canon 4010 yazıcı var..

    Bu yazıcıyı modeme bağlayıp , o modem üzerinden İnternete kablosuz bağlanan diğer bilgisayarlardan çıktı almak mümkün mü?
  • arkadaşlar merhaba. bende canon mp140 yazıcı var. dolum için yolladım kartuşları(pg-37 ve cl-38) ama oradaki adam yeni kartuş almam gerektiğini söyledi. ben de yeni kartuş alacağım ama merak ettiğim şey acaba bu kartuşların gramajları(ml) markadan markaya farklılık mı gösteriyor? internetten alayım dedim her sitede farklı ml kartuş satılıyor. bir diğer sorumda ben renkli çıktı pek kullanmıyorum, acaba sadece siyah kartuş alsam yine çalışır mı yazıcım. en kısa zamanda cevap vermenizi rica ediyorum ve yardım edeceklere şimdiden teşekkür ediyorum...
  • Bendede MP610 var. 2 yıldır kullanıyorum sorunsuz olarak. Bir çok dvd ye baskı yaptım kapaklarını bastım. arşivimi yaptım diyebilirim onunla Kartuş seti almak ateş pahasına geliyor artık geçen topladım 200TL civarında tuttu kartuşları
  • Merhaba arkadaslar i-SENSYS MF5880dn canon yazıcı aldım toneri bittigi zaman toner dolumunda cip resetleme gerekiyormu yoksa direk calısıyormu yardım ederseniz sevinirim??
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.